Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit jelent nálatok az a bizonyos plusz?
Figyelt kérdés
Legalább 10 lány utasított vissza azzal, hogy "nincs meg bennem az a bizonyos plusz". Annak ellenére, hogy külsőre nagyon tetszettem nekik és jól is éreztük magunkat, sőt sokszor csók is volt az első randikon. Túl átlagos lennék? Normálisan öltözködöm, átlagos kerestem van, autóm. Nem értem... 24F2012. márc. 20. 18:22
1/7 anonim válasza:
Akkor lehet nem vagy jó arc, nekem se munkám, se kocsim, de barátnőm mindig volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Szinte mindíg jól érezzük magunkat (ők mondták), röhögünk, szóval nem hiszem, hogy a dumálval lenne akkor probléma. Bekéne kapni egy plusz pezsgőtabit :)
2012. márc. 20. 18:29
3/7 anonim válasza:
humor, csipkelődés, játékosság, pimaszság
22f
4/7 anonim válasza:
azt, hogy bírnak, jól nézel ki, de nem érzik irántad azt a vonzalmat ami egy komoly kapcsolathoz kell...nem szerelmesek beléd.
5/7 A kérdező kommentje:
Általában nekem is van barátnőm, de előtte el kell viselnem pár elutasítást mire összejön egy randi. :) Az az érdekes hogy akkor meg nagyon szerlmesek, csak én szeretek ki egy idő után vagy más probléma van :(
2012. márc. 20. 18:42
6/7 anonim válasza:
az, hogy mi az a plusz, nem lehet elmagyarázni. mindenkiben más.
amúgy nyugi, én se kellek nagyon a pasiknak, gondolom az a bizonyos 'plusz' nincs meg bennem. Pedig jól nézek ki.
7/7 A kérdező kommentje:
akkor vegyük fel egymással a kapcsolatot és mutassuk meg hogy mekkora hülyeség ez a plusz duma. :D
2012. márc. 20. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!