Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindketten tetszünk egymásnak de én félek hogy ha
élőben beszélgetünk zavarban leszek és az a bizonyos
kínos csend előkerül?
Csak annyit tudok mondani, hogy bátorság. Lehet, hogy neki lesz témája. Nem kell aggódni. Amúgy hány éves vagy?
2012. febr. 4. 18:02
2/9 Falramászott Fogkefe válasza:
Ha jön a "csönd", akkor beszéltesd. Készülj pár talon-kérdéssel, ami nem tolakodó, de "róla szól". Onnan már van fogódzkodó, lehet mire építeni, és a feszengős zavar szép lassan feloldódik.
Viszont: ne akarj minden áron megfelelni, mert annak csak görcsölés lesz a vége.
2012. febr. 4. 18:04
3/9 A kérdező kommentje:
lehet ciki de 21 és mostanában "elég unalmas az életem" azaz nem történik velem semmi különös és arról úgy nehéz beszélgetést kezdeményezni :)
Azt vallom ha nincs semmi téma akkor is valamiről kéne beszélni szóval kommentelni kéne h épp mitcsinálok pl: felkapcsolom a tévét,most szar műsor megy bla bla stb hátha utánna egy "nívósabb" téma eszembe jut vagy épp neki
Hol fogtok találkozni? Ha megfelel, akkor a helyről is lehet beszélgetni, ahol éppen vagytok. Vagy ha végképp elakad minden, én ilyenkor őszintén a szemébe szoktam nézni az illetőnek, és elmondom az igazságot. Ez nekem eddig mindig bevált, és a másik fél is örült mert innentől kezdve nem volt kínos csend, csak önfeledt beszélgetés, vagy tettek.
2012. febr. 4. 18:21
Amikor nekem régen ilyen problémám volt, magammal vittem egy "Kérdések könyve" című zsebkönyvet. ebben rengeteg kérdés volt, ami "vitaindítónak" is hasznos.
Ez az:
[link]
2012. febr. 4. 18:32
légyszi neeee,kérdések könyve:D wtf?:D egyszerűen ne gondolj ilyesmire,ha nincs miről beszélnetek,vagy kínos a csend akkor nem illetek össze,ennyi. Menj oda kíváncsian, akard jobban megismerni,pont annyit beszélj,amennyire ingerenciát érzel,istenem annyira egyszerű az élet,ne bonyolítsátok túl
2012. febr. 5. 14:56
ma 14:56 Gratulálok! kínos csend = nem illetek össze.
Az meg se fordul a fejedbe hogy nem a bárotság mintaképei. Nekem is volt egy 2,5 éves kapcsolatom ahol az első randin alig bírtam szórabírni a csajt. Utána fellazult, és emnt minden ahogy az meg vagyon írva.
Kínos csend. Kérdezd a hobbijáról, mindenkinek van olyan témája amiről órákig tud beszélni. Csajonkak meg főleg. Az meg hogy téged nem érdekel az öltözködése, kit érdekel, az a lényeg hogy beszélgessetek.
2012. febr. 5. 15:58
Előttem szóló! Odaírtam a kínos jelzőt,a csend nem baj,de amikor a kölcsönös tetszés megvan az nekem sohase volt kínos. És hidd el én se vagyok,vagyis inkább voltam bátor randizás terén,de mikor a találkozóra tartottam állítottam egyet a hozzáállásomon a fent leírtakra. Nem azt mondom hogy legyen egómanó,de egy randin ne magát akarja eladni az ember,hanem a másikat,mint árut felmérni.ez így hülyén hangzik,de a másik félnek ez érdeklődésnek és fesztelenségnek fog lejönni,ami imponál. Akard te jól érezni magad vele,használd ki az estéd feldobására a partnered. És furcsa mód így fogja magát ő is jól érezni magát veled!
2012. febr. 5. 16:09
Ja és megint én. Én is kifejezetten félénk meg szorongó voltam,és csak egyszer kellett rájönnöm, hogy mennyire túlbonyolítom a dolgokat,és csodálatos átváltozáson mentem keresztül,belülről.És megváltozott az engem körülvevő világ is:) "semmi sem bonyolult annyira hogy ráparázz" bocs kicsit elrugaszkodtam a kérdéstől:) de a félénkségnek semmi értelme és magunknak generáljuk,hát magunknak is kell leszoknunk róla. erre próbáltam rávilágítani,a gratulációt köszönöm :D:D
2012. febr. 5. 16:27
Kapcsolódó kérdések: