Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindketten tetszünk egymásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindketten tetszünk egymásnak de én félek hogy ha élőben beszélgetünk zavarban leszek és az a bizonyos kínos csend előkerül?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel találkoztam már ugyan,de igazából már jó régóta csak facebookon beszélgetünk.Bevallottan tetszünk egymásnak,de félek ha találkára hívnám nem tudnánk miről beszélni,ráadásul én elég nehezen nyílok meg szóval nem az a felszabadult beszélgetés lenne,és lehet hogy egy csókot sem mernék kezdeményezni.Mit tegyek nem akarom elrontani?
2012. febr. 4. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Csak annyit tudok mondani, hogy bátorság. Lehet, hogy neki lesz témája. Nem kell aggódni. Amúgy hány éves vagy?
2012. febr. 4. 18:02
 2/9 Falramászott Fogkefe válasza:
100%

Ha jön a "csönd", akkor beszéltesd. Készülj pár talon-kérdéssel, ami nem tolakodó, de "róla szól". Onnan már van fogódzkodó, lehet mire építeni, és a feszengős zavar szép lassan feloldódik.

Viszont: ne akarj minden áron megfelelni, mert annak csak görcsölés lesz a vége.

2012. febr. 4. 18:04
 3/9 A kérdező kommentje:

lehet ciki de 21 és mostanában "elég unalmas az életem" azaz nem történik velem semmi különös és arról úgy nehéz beszélgetést kezdeményezni :)

Azt vallom ha nincs semmi téma akkor is valamiről kéne beszélni szóval kommentelni kéne h épp mitcsinálok pl: felkapcsolom a tévét,most szar műsor megy bla bla stb hátha utánna egy "nívósabb" téma eszembe jut vagy épp neki

2012. febr. 4. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol fogtok találkozni? Ha megfelel, akkor a helyről is lehet beszélgetni, ahol éppen vagytok. Vagy ha végképp elakad minden, én ilyenkor őszintén a szemébe szoktam nézni az illetőnek, és elmondom az igazságot. Ez nekem eddig mindig bevált, és a másik fél is örült mert innentől kezdve nem volt kínos csend, csak önfeledt beszélgetés, vagy tettek.
2012. febr. 4. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Amikor nekem régen ilyen problémám volt, magammal vittem egy "Kérdések könyve" című zsebkönyvet. ebben rengeteg kérdés volt, ami "vitaindítónak" is hasznos.

Ez az:

[link]

2012. febr. 4. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
légyszi neeee,kérdések könyve:D wtf?:D egyszerűen ne gondolj ilyesmire,ha nincs miről beszélnetek,vagy kínos a csend akkor nem illetek össze,ennyi. Menj oda kíváncsian, akard jobban megismerni,pont annyit beszélj,amennyire ingerenciát érzel,istenem annyira egyszerű az élet,ne bonyolítsátok túl
2012. febr. 5. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 14:56 Gratulálok! kínos csend = nem illetek össze.

Az meg se fordul a fejedbe hogy nem a bárotság mintaképei. Nekem is volt egy 2,5 éves kapcsolatom ahol az első randin alig bírtam szórabírni a csajt. Utána fellazult, és emnt minden ahogy az meg vagyon írva.

Kínos csend. Kérdezd a hobbijáról, mindenkinek van olyan témája amiről órákig tud beszélni. Csajonkak meg főleg. Az meg hogy téged nem érdekel az öltözködése, kit érdekel, az a lényeg hogy beszélgessetek.

2012. febr. 5. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Előttem szóló! Odaírtam a kínos jelzőt,a csend nem baj,de amikor a kölcsönös tetszés megvan az nekem sohase volt kínos. És hidd el én se vagyok,vagyis inkább voltam bátor randizás terén,de mikor a találkozóra tartottam állítottam egyet a hozzáállásomon a fent leírtakra. Nem azt mondom hogy legyen egómanó,de egy randin ne magát akarja eladni az ember,hanem a másikat,mint árut felmérni.ez így hülyén hangzik,de a másik félnek ez érdeklődésnek és fesztelenségnek fog lejönni,ami imponál. Akard te jól érezni magad vele,használd ki az estéd feldobására a partnered. És furcsa mód így fogja magát ő is jól érezni magát veled!
2012. febr. 5. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és megint én. Én is kifejezetten félénk meg szorongó voltam,és csak egyszer kellett rájönnöm, hogy mennyire túlbonyolítom a dolgokat,és csodálatos átváltozáson mentem keresztül,belülről.És megváltozott az engem körülvevő világ is:) "semmi sem bonyolult annyira hogy ráparázz" bocs kicsit elrugaszkodtam a kérdéstől:) de a félénkségnek semmi értelme és magunknak generáljuk,hát magunknak is kell leszoknunk róla. erre próbáltam rávilágítani,a gratulációt köszönöm :D:D
2012. febr. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!