Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy olyan fiú, aki nagyon népszerű, nem tud odamenni egy bizonyos lányhoz, mert nagyon ideges?
na ez tipikusan az a kérdés, ahol egy bizonyos választ várt tőlünk... elég szánalmas, már bocs, hogy azért írsz ide, mert azt város, hogy megerősítsünk, hogy "jaaaj ez azért van, mert irtózatosan odavan érted és életetek végéig tartó szerelemben lesz részed és blablabla."
szerinted mi honnan tudjuk, miért nem megy oda? nyilván fiatal még, ha ennyire fontos még a haverok véleménye, de az is benne van a pakliban, hogy szimplán nem akar odamenni. engem (lány vagyok) is piszkáltak olyannal anno, hogy nem merek odamenni ehhez meg ehhez a sráchoz, és hangosan cseszegettek is előtte, holott egyáltalán nem jött be az illető, sőt, elég visszataszító volt számomra.
egyet értek az előttem lévővel!
miben különbözik ez a lány a többitől? a többihez lazán odamész, de ehhez nem? vagy egyikhez sem mész oda (nem csak ehhez) vagy úgy ahogy van kamu a kérdés
Tudtam, hogy innen fúj a szél...
Nehéz megérteni, hogy nem jössz be neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!