Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, hogy van ez nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, hogy van ez nálatok?

Figyelt kérdés

Azokról a pasikról érdeklődök akik barátnőt keresnek, vagy komolyabb kapcsolatot. Azt tapasztaltam h 2-3 alkalommal míg randizom velük és tudom, h bejövök nekik, mert mondják, meg látom is rajtuk, h oda vannak. De mivel én nem bújok egyből ágyba...(szeretem megismerni az iletőt egy kicsit, meg fokozni a dolgokat..) ezért van h napokig nem hívnak, utána meg elkezdenek nyomulni ezerrel, meg írnak mindenféle szépeket:)

Hova tünnek el ezek a díszpéldányok napokig (egy smst sem küldve) ???

És utána meg ugyanúgy mintha mi sem történt volna.

Egysestés kapcsolatokat sejtek a háttérben, vagy párhuzamosabb ismerkedést..

Miért csinálják ezt? Ha barátnő kell nekik, akkor miért mennek bele egyestésekbe?

Vagy ha csak szex kell tőlem akkor miért nem mondják meg az elején h ők annyit gondolnak.

Mi ez ? Magyar pasi sunyiság?

2012. ápr. 14. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sunyiság/taplóság
2012. ápr. 14. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki ismerkedik és barátnőt keres akkor nyilvánvalóan egyedülálló. nos ha egyedülálló akkor hol van megírva hogy csak 1 lánnyal találkozgathat? addig nincs megkötve ismerkedik mindenkivel és aki a legjobban elnyeri a tetszését azt választja ki. igen hívhatjuk ezt párhuzamos ismerkedésnek de ezzel mi a gond? ha több lehetőség van az ember több közül válogat hogy a számára legjobbat választhassa ki
2012. ápr. 14. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
hát az már igaz hogy sokan akarnak csak szexet,még a korosztályomból is ez azért elég cink már,hát én nem hinném hogy ilyen vagyok,szóval nem a seggét nézem a csajnak hanem a szemét az arcát és ilyenek 15/F
2012. ápr. 14. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:

"Mi ez ? Magyar pasi sunyiság?"

Ilyen sok tapasztalatod van magyarokkal és külföldiekkel, hogy már így általánosítgatsz?

Egyébként meg lehet, hogy rossz körökben keresgélsz...

2012. ápr. 14. 22:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én direkt ilyen vagyok,és pont az olyan lányokkal,akikekkel komolyabb kapcsolatot szeretnék. Hogy miért? Mert ha egyfolytában vele foglalkoznék,és minden nap felhívnám amikor még csak össze se jöttünk,akkor nyomulósnak tartana. Ha valaki igazán fontos nekem,arra odafigyelek, h neki is fontos legyek. Ez sajnos így megy. Amint túl sokat kerestem valakit,mindig kopás lett a vége. Ezért ha fontos nekem az illető akkor akármennyire is szeretném, nem fogok naphosszat a nyakán lógni,mert akkor több az esélye h elveszítem,megun ,h nem fogom érdekelni...:S
2012. ápr. 14. 22:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Az 5-ös válaszában van igazság!
2012. ápr. 14. 22:29
 7/13 ASOT ***** válasza:

amit a 2-es válaszoló írt az is egy lehetőség és igaz is néhány pasira!

az h 2-3 találkozás után már is dugni akarnak az meg egy másik dolog! Nálam ez átlagban 2-3 hét volt.

szóval elképzelhető hogy olyan pasikat fogsz ki akik ,

- vagy ki vannak már rettenetesen éhezve egy nőre a szexre, és nem bírnak várni! aztán mikor nemet mondasz h neked ez még pici idő, akkor hírtelen becsavarodnak, és úgy gondolják:

"na b@ssza meg ez sem jött össze"

Aztán úgy gondolják vagyis rájönnek, hogy úúúúúúúúú dehát nem azt mondta h vége csak h nincs szex még..........júúúújjj akkor van esély csak várnom kell. NA akkor most hívjuk csak fel!" :)--------------> na ez is 1 lehetőség!

2012. ápr. 14. 22:30
 8/13 ASOT ***** válasza:

JA! és 3. lehetőségnek ott van amit a 22:27-es írt!

Az is igaz h nem szabad a másikat folyton keresni...az is lehet ám sok!!

2012. ápr. 14. 22:32
 9/13 anonim ***** válasza:
"Egysestés kapcsolatokat sejtek a háttérben, vagy párhuzamosabb ismerkedést.. " Akkor az így is van, mert ha tényleg nagyon oda lenne és annyira megfogtad volna, biztosan nem tűnne el napokig, maximum nem keresne annyit, a fent említett okok miatt. Egy éjszakás kalandba meg azért megy bele attól függetlenül, hogy barátnőt szeretne, mert szükséglete van, pasi, és mivel attól az adott lánytól csak ennyi kell, el is veszi. Az pedig valóban sajnálatos dolog, hogy ezért be kell csapni a másikat és nem lehet korrektnek lenni.
2012. ápr. 14. 22:33
 10/13 A kérdező kommentje:

ááááááááá kész vagyok! És az miért van, h a pasik annyira leírják az egyestés csajokat k*rvának, közben meg mégis azokkat választják esténként, ahelyett hogy várnának pár napot, és lenne egy jó bnőjük?

Gyors, könnyű, és kényelmes út?

Igazságtalan h a pasik agyában annyira el van könyvelve egyestés csajnak aki első alkalommal odaadja magát nekik. Meg h kell nekik az eszménykép, h az ő barátnőjük ugye nem olyan, közben meg ha tudnák...hajaj... h a csajukis miket fantáziál más pasikról, mikor szembejön az utcán, meg h előttük milyen kalandjai voltak...

2012. ápr. 14. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!