Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy van ez nálatok?
Azokról a pasikról érdeklődök akik barátnőt keresnek, vagy komolyabb kapcsolatot. Azt tapasztaltam h 2-3 alkalommal míg randizom velük és tudom, h bejövök nekik, mert mondják, meg látom is rajtuk, h oda vannak. De mivel én nem bújok egyből ágyba...(szeretem megismerni az iletőt egy kicsit, meg fokozni a dolgokat..) ezért van h napokig nem hívnak, utána meg elkezdenek nyomulni ezerrel, meg írnak mindenféle szépeket:)
Hova tünnek el ezek a díszpéldányok napokig (egy smst sem küldve) ???
És utána meg ugyanúgy mintha mi sem történt volna.
Egysestés kapcsolatokat sejtek a háttérben, vagy párhuzamosabb ismerkedést..
Miért csinálják ezt? Ha barátnő kell nekik, akkor miért mennek bele egyestésekbe?
Vagy ha csak szex kell tőlem akkor miért nem mondják meg az elején h ők annyit gondolnak.
Mi ez ? Magyar pasi sunyiság?
"Mi ez ? Magyar pasi sunyiság?"
Ilyen sok tapasztalatod van magyarokkal és külföldiekkel, hogy már így általánosítgatsz?
Egyébként meg lehet, hogy rossz körökben keresgélsz...
amit a 2-es válaszoló írt az is egy lehetőség és igaz is néhány pasira!
az h 2-3 találkozás után már is dugni akarnak az meg egy másik dolog! Nálam ez átlagban 2-3 hét volt.
szóval elképzelhető hogy olyan pasikat fogsz ki akik ,
- vagy ki vannak már rettenetesen éhezve egy nőre a szexre, és nem bírnak várni! aztán mikor nemet mondasz h neked ez még pici idő, akkor hírtelen becsavarodnak, és úgy gondolják:
"na b@ssza meg ez sem jött össze"
Aztán úgy gondolják vagyis rájönnek, hogy úúúúúúúúú dehát nem azt mondta h vége csak h nincs szex még..........júúúújjj akkor van esély csak várnom kell. NA akkor most hívjuk csak fel!" :)--------------> na ez is 1 lehetőség!
JA! és 3. lehetőségnek ott van amit a 22:27-es írt!
Az is igaz h nem szabad a másikat folyton keresni...az is lehet ám sok!!
ááááááááá kész vagyok! És az miért van, h a pasik annyira leírják az egyestés csajokat k*rvának, közben meg mégis azokkat választják esténként, ahelyett hogy várnának pár napot, és lenne egy jó bnőjük?
Gyors, könnyű, és kényelmes út?
Igazságtalan h a pasik agyában annyira el van könyvelve egyestés csajnak aki első alkalommal odaadja magát nekik. Meg h kell nekik az eszménykép, h az ő barátnőjük ugye nem olyan, közben meg ha tudnák...hajaj... h a csajukis miket fantáziál más pasikról, mikor szembejön az utcán, meg h előttük milyen kalandjai voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!