Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy van ez nálatok?
Azokról a pasikról érdeklődök akik barátnőt keresnek, vagy komolyabb kapcsolatot. Azt tapasztaltam h 2-3 alkalommal míg randizom velük és tudom, h bejövök nekik, mert mondják, meg látom is rajtuk, h oda vannak. De mivel én nem bújok egyből ágyba...(szeretem megismerni az iletőt egy kicsit, meg fokozni a dolgokat..) ezért van h napokig nem hívnak, utána meg elkezdenek nyomulni ezerrel, meg írnak mindenféle szépeket:)
Hova tünnek el ezek a díszpéldányok napokig (egy smst sem küldve) ???
És utána meg ugyanúgy mintha mi sem történt volna.
Egysestés kapcsolatokat sejtek a háttérben, vagy párhuzamosabb ismerkedést..
Miért csinálják ezt? Ha barátnő kell nekik, akkor miért mennek bele egyestésekbe?
Vagy ha csak szex kell tőlem akkor miért nem mondják meg az elején h ők annyit gondolnak.
Mi ez ? Magyar pasi sunyiság?
Neeeem!
Most meg általánosítasz kicsikém!
Nem minden pasi könyveli el a csajt rib@ncnak ha első alkalommal már dug vele!
jajj istenem...ez így hosszú lesz...:)
Dehogy nem! Sőt, még tartanak is tőlük.
Az még a "kedvencem" , mikor a pasik úgy adják elő, h komoly kapcsit, vagy bnőt akarnak, közben, meg persze, h csak egy pecsenyesütést akarnak. Átlátszó a dolog, mert mikor nem a nővel vannak, nincs törődés a részükről. Meg ezek a pasik nagyon a külsőre fókuszálnak, és azt dícsérgetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!