Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, hogy van ez nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, hogy van ez nálatok?

Figyelt kérdés

Azokról a pasikról érdeklődök akik barátnőt keresnek, vagy komolyabb kapcsolatot. Azt tapasztaltam h 2-3 alkalommal míg randizom velük és tudom, h bejövök nekik, mert mondják, meg látom is rajtuk, h oda vannak. De mivel én nem bújok egyből ágyba...(szeretem megismerni az iletőt egy kicsit, meg fokozni a dolgokat..) ezért van h napokig nem hívnak, utána meg elkezdenek nyomulni ezerrel, meg írnak mindenféle szépeket:)

Hova tünnek el ezek a díszpéldányok napokig (egy smst sem küldve) ???

És utána meg ugyanúgy mintha mi sem történt volna.

Egysestés kapcsolatokat sejtek a háttérben, vagy párhuzamosabb ismerkedést..

Miért csinálják ezt? Ha barátnő kell nekik, akkor miért mennek bele egyestésekbe?

Vagy ha csak szex kell tőlem akkor miért nem mondják meg az elején h ők annyit gondolnak.

Mi ez ? Magyar pasi sunyiság?

2012. ápr. 14. 22:14
1 2
 11/13 ASOT ***** válasza:

Neeeem!

Most meg általánosítasz kicsikém!

Nem minden pasi könyveli el a csajt rib@ncnak ha első alkalommal már dug vele!

jajj istenem...ez így hosszú lesz...:)

2012. ápr. 14. 23:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Dehogy nem! Sőt, még tartanak is tőlük.

Az még a "kedvencem" , mikor a pasik úgy adják elő, h komoly kapcsit, vagy bnőt akarnak, közben, meg persze, h csak egy pecsenyesütést akarnak. Átlátszó a dolog, mert mikor nem a nővel vannak, nincs törődés a részükről. Meg ezek a pasik nagyon a külsőre fókuszálnak, és azt dícsérgetik.

2012. ápr. 14. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
És neked most mi ezzel a bajod? Ha ennyire átlátszó a dolog, akkor meg van az eszed, hogy elkerüld ezeket a pasikat, a másik megoldás, hogy nem fekszel le senkivel az első alkalommal, ami azért nem egy negatív dolog. Az meg, hogy mások mit csinálnak mit érdekel? A másik fele, hogy nem egy két napot kell várni egy normális kapcsolatra, a szerelem nem ilyen dolog, hogy akarod azt majd szerelmes leszel, ahhoz kell egy megfelelő ember, és amíg az nem jön, férfiként miért ne lehetne kihasználni az alkalmat, ha már van aki odaadja magát az első éjszaka? Nőként nekem is volt mér olyan, hogy több hét után jöttem rá mégsem ez az ember kell nekem, akkor most kihasználtam szerencsétlent? Nem! Ilyen az élet...
2012. ápr. 15. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!