Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin fizetés hogy megy nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin fizetés hogy megy nálatok?

Figyelt kérdés
Első randin szerintem alap, hogy fizet a fiú. De mi van a második, harmadik, negyedik randival? Lányok, fiúk! Ti hogy vagytok vele?
2012. ápr. 8. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
szerintem mindig a fiu fizet.én soha nem engedem a barátnőmnek hogy fizessen.az tiszta égő ha a lány fizet
2012. ápr. 8. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Nálam pont,hogy az nem alap,hogy első randin fizessen a fiú. Nem várom el,hogy bármelyik lánnyal akivel randizni megy rögtön fizessen. Mondjuk 2. randin örülnék ha fizetne- persze csak apróságot,nem egy gyertya fényes vacsorát.. később jól esne ha felajánlaná,de akkor nem fogadnám el. L/17
2012. ápr. 8. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
nem tartom "alap"-nak, hogy a fiú fizet. fizetésnél mindig felajánlom, hogy fizetem az enyémet természetesen. eddig még sose fogadták el, de semmi baj nem lesz azzal sem, ha valaki majd azt mondja rá, jó. ha úgy érzed, szükséges fizetned a lány helyett, tedd azt, de szerintem teljesen normális dolog mindenkinek fizetnie a magáét. ne csinálj belőle nagy problémát. :)
2012. ápr. 8. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:

21:25 nek szerinetm ha már elhiv egy fiu randira akkor ugy sem fogja engedni hogy te fizess ha meg még is akkor egy bunkó.

egyépként pedig valamelyik fiu megalázónak tarhatja hogy ha a lány fizet.

2012. ápr. 8. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Alap, hogy felesbe megy... Az első randin meg pláne. A későbbiekben lehet olyan, hogy mindent a fiú fizet.
2012. ápr. 8. 21:33
 6/9 Diarmand ***** válasza:
100%
A legelső randin mindenki fizeti a sajátját. Ha a csaj ezt elvárná tőlem az _első_ randin, well, nem örülne nekem.
2012. ápr. 8. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Én is fel szoktam ajánlani, hogy felezzünk, de nem fogadták el még eddig. Volt pasimnál meg nem egyszer volt később mikor már jártunk és elmentünk valahova, hogy én hívtam meg őt, vagy fizettem felét a számlának, mikor hogy.
2012. ápr. 8. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Sosem hagyom randizós időszakban, hogy az én részemet a fiú fizesse, mert barátnőmnek a srác a fejéhez vágta... Ha együtt vagyunk már, az más :)
2012. ápr. 8. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Csávó létemre én fizetek mindent bírja a tárca akkor ennyi nehogymár a bula dellázzon emberek :D
2012. ápr. 9. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!