Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin hogy megy ez a fizetés?
Szóval első randin úgy illik, hogy a fiú fizet. Másodikon, harmadikon? Amíg még nem "lalakult ki" hogy akkor mi most járunk.
Mert nekem már 2. randin olyan kellemetlen lenne hagyni, hogy kifizesse az egészet, de félek hogy sértésnek veszi hogy felezni akarok!
Én lehet zokon venném ha a lány felezni akarna. Jobb ha én virítom a zsét.
19/F
mehet a felezés....
nálam jó pont, ha a lány felezni akar.... legalább látszik rajta, hogy nem akaraja kihasználni a helyzetet...
"Maximum pár ezer forintos tételről van szó. Nem igazán számít."
Ha még diák valaki akkor igen is számít. Nem mindegy, hogy már megint elköltök 3 ezret a csajra vagy nem. Szüleim pénze végtére is. Fizessen a csaj is néha.
Én szeretem állni a cechet, már ha ilyen négyszámjegyű összegekről van szó (28f), de a felezést szó szoros értelmében nem tartom jó ötletnek.
Viszont lehet olyat csinálni, hogy pl a jegyet a fiú veszi, a popcornt meg a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!