Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyünk meginni valamit, akkor hogy legyen a fizetés?
Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, és egy fiú elhívott meginni valamit. Tetszett régebben, és nemrég elhívott, hogy igyunk meg valamit. Szerintetek hogy illik fizetni? Vagyis hogy csináljam? Én sosem várom el, hogy meghívjanak, persze udvariasnak tartom, de nem várom el, és mindig felajánlom, hogy fizetek. De ez nem buli lesz, délután ülünk be valahová. Ha kikérjük az innivalót, akkor fizessek rögtön, és ha mondja hogy ne, akkor hagyjam?2011. máj. 24. 18:13
1/12 anonim válasza:
Igen. Ilyen első alkalommal ajánljad fel, hogy a sajátodat te fizeted. De ne erősködj.
2/12 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy nem várod el, hogy helyetted fizessenek. Én a felezés híve vagyok, de nagyon sok fiú egyenesen sértőnek tartja, hogy egy lány akarja kifizetni a részét. Ha elhívott, akkor hagyd, hogy ő perkáljon. Elvileg egy ital még nem okoz komoly anyagi válságot senkinek sem. Legközelebb majd te hívod meg, vagy felajánlod, hogy felezzetek. Azt azért valahogy add a tudtára, hogy nem azért vagy vele, mert pénze van és nem ezzel kell, hogy elnyerje a szimpátiádat.
3/12 anonim válasza:
Ajánld fel, ha azt mondja, hogy nem kell, akkor hagyd.
4/12 anonim válasza:
Ja, és ne rögtön. Mielőtt indulni akartok.
5/12 tsz-tag válasza:
engem a bnőm meg fog hívni pizzázni :)
6/12 A kérdező kommentje:
Nem voltam még ilyen üdítőzős helyen, de nem rögtön kell fizetni? Vagy ha látom, hogy keresi a tárcáját, akkor én is vegyem elő??
2011. máj. 24. 18:32
7/12 anonim válasza:
fiúnak illik felajánlani, lánynak illik visszautasítani
8/12 R3al válasza:
Azért ha hadja hogy fizess akkor hatalmas egy paraszt... fiúval nem randiztam, hisz én is férfi vagyok, de tesóm lány, s a fiúk eddig még mind illedelmesek voltak :d Utolsó randimon is én fizettem mindent... nem kell paraszt lenni :D
9/12 A kérdező kommentje:
18 évesen nem keres még, én megérteném.:) de úgysem kérnék sok mindent, nem lennék "szemét":)
2011. máj. 24. 21:37
10/12 anonim válasza:
21:34-es!
18 évesen az embert többnyire a szüleik tartják el és nem a lány barátja.
ha mindent te fizetsz, a lány érezheti azt is hogy te "fizetsz azért hogy vele lehess"
sajnos 18évesen benéztem ezt én is , mindent én fizettem, sok pénzem ráment, de a végén különmentünk
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!