Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin hogy megy ez a fizetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin hogy megy ez a fizetés?

Figyelt kérdés

Szóval első randin úgy illik, hogy a fiú fizet. Másodikon, harmadikon? Amíg még nem "lalakult ki" hogy akkor mi most járunk.

Mert nekem már 2. randin olyan kellemetlen lenne hagyni, hogy kifizesse az egészet, de félek hogy sértésnek veszi hogy felezni akarok!

2010. szept. 13. 21:21
1 2
 11/15 gabriell88 ***** válasza:

én 22 éves lány vagyok..

Nálunk a párom sosm engedi h fizessek..A randinkon sem engedte sosem, az igazat megvallva nekem ez elég kellmetlen, h mindent ő áll, jó persze egyszer kétszer jólesik az embernek, de nem mindig.. sztem ha felajánlja, akkor fogadd el:)

mondjuk oké ezt a kört akkor te fizeted de a következőt én..pl

2010. szept. 14. 06:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is az kellemetlenebb, ha mindent a másik fél áll. De sok férfi megsértődik, ha felezni akarok.

26 L

2010. szept. 14. 08:09
 13/15 anonim ***** válasza:
az elején a fiu fizet szerintem...persze ha komolyá válik akkor lehet felezni vagy a csaj hív meg akármi....de elején ha felezünk az inkább baráti találkozo de nem randi...
2010. szept. 14. 08:48
 14/15 anonim ***** válasza:

sztem ez több dologtól is függ. én alapból úgy állok a dologhoz, hogy fizetek szívesen, mégha nem is randi, csak akár baráti beszélgetés. de azért ha több van, akkor illene a csajnak is fizetni. Plusz. ha pl a csaj hívja meg a srácot valahova (menjünk el moziba, ne mmegyünk el ebédelni? stb...) akkor illem szerint az fizet, aki meghívta a másikat.

Más: ha valamelyik félnek van miből, mer kutya gazdagok, és pénzzel fűtenek, akkor meg had fizesse már ő. neki tök mind1. szóval, tisztában kell lenni a másik anyagi helyzetével is.

én egyetemista vagyok, semmi pénzt nem kapok otthonról, de ha olyannal vagyok, akkor inkább fizetek én mindent, aztán meg dolgozok majd egy hétvégét, minthogy ő fizessen.

2010. szept. 14. 13:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Az első randin általában felajánlottam, hogy fizetem a felét, amit általában nem engedtek a fiúk.

A másodikon felajánlottam, hogy fizetek én, de általában ezt sem engedték.

Ha felajánlod abból baj nem lehet, max nem engedi a srác, hogy Te fizess, de ajánld föl, ja és mindenképpen legyen nálad annyi pénz, hogy ha engedi, akkor ki tudd fizetni.

2010. szept. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!