Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randitokról tudtak a szüleid?
Figyelt kérdés
Találkozni szeretnénk egy fiúval a környéken, de nem akarok lebukni, mert még nem biztos, hogy összejövünk. 18L2012. ápr. 20. 19:23
1/7 anonim válasza:
én nem szoktam neki megmondani max ha kérdezik akkor mondom kivel találkozok!
2/7 anonim válasza:
de mintha nagykorú lennél már, nem ? ;)
4/7 anonim válasza:
Nem tudták, akkor voltam 17. De menj el, aztán, ha kérdezik csak simán mondd meg nekik. Nem vagy már kislány.
19f
5/7 anonim válasza:
Annyira zavarban voltam, h alig mertem elmondani, pedig mindent meg tudok velük beszélni... de elmondtam :) Szerintem mondd el nyugodtan, h találkozol egy fiúval, csak úgy lazán.
6/7 anonim válasza:
én legelőször nem igazán tudtam hogy mondjam el, de azért nagy nehezen előadtam valahogy
szerintem nem muszáj elmondanod, de miért buknál le? igaza van annak, aki azt írta, hogy nem vagy már kislány
7/7 anonim válasza:
Eddig egyszer voltam csak randin. Tudtak róla. Én akkor még nálad is fiatalabb voltam, 15 éves. Most 21 évesen biztos nem mondanám nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!