Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek az első randitokról?
A huszadik születésnapi bulimra állított be nagy arccal, hogy ő a szomszéd, és nem tud tőlünk aludni a húga. Az jobban fájt neki, hogy ő maga nem került meghívásra. Egy lánynak nagyon bejött, mondta, hogy maradjon és igyon valamit. Nem is válaszolt a lánynak csak odajött hozzám és megcsókolt, én nem gondolkodtam, mentem utána, beültünk az autóba, elkezdtünk beszélgetni és már ott befejezte a mondataimat, mellette kerek lett a világ. Márciusban születtem, szép csillagos éjszaka volt, megállt egy isten háta mögötti helyen és kifeküdtünk csillagokat nézni.
Ott és akkor minden megváltozott.
Két éve vagyunk együtt, megkérte a kezemet, most az esküvőt tervezzük, ő 23 éves, én 22 vagyok.
16/F voltam, ő pedig egy 14/L. Csodálatos nap volt, egy cukrászdában voltunk, sokáig beszélgettünk, nevettünk, és persze sok pénzem fogyott. ott kaptam meg tőle az első csókot. utána elmentünk moziba, megnéztünk egy romantikus filmet. majd ezután mikor este lett, szépen hazakísértem.
Valószínűleg soha nem felejtem el azt a napot. Azóta már eltelt négy év, de nagyon jól éreztem magam.
4.es voltam, a srác is. Fél év "járás" után, amikor már szakítottunk elhívott moziba, ahol ketten voltunk az egész teremben, utána meg mekiztünk...
komolyabb randiban még nem volt részem
15/L
Eddig még csak 1 randim volt (Szerencsére) és az is dupla randi. " fiú osztálytársunk elhívott engem és a legjobb barátnőmet 'randizni'. 11 évesek voltunk. :D Elmentünk pizzázni, aztán közbe jött valami, és ahogy kihozták a pizzát megfeleztük és elmentünk vele a legjobb barátnőmmel. :D Nem igazán akartunk elmenni, de nem túl jó dolog lemondani olyanokkal a randit, akikkel minden nap találkozunk...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!