Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tetszik az évfolyam kaszanovája?
Látszik, azért tetszik mert menőcsávó.
Dugasd meg magad .
Szerintem az ilyen srácnak az jön be, ha hasonlóan bánnak vele, mint ő a csajokkal. Ha azt mondod neki, hogy kipróbálnám hogyan döngetsz meg, jobb vagy-e mint a többi srác akikkel mostanában voltam, kicsit meg fog lepődni.
Valószínűleg abban a korban van, amikor minnél többet akar habzsolni az élvezetekből és ezt nem lehet egy csajjal megtenni. Egy csajnál az első pár hónap után már ritkábban van szex,... neki pedig a független/vadászó
életforma tetszik.
Szerintem ezt el kell fogadni. Ha dugni akarsz vele egy jót, mond neki, amit írtam. Ha nem, akkor keress már srácot.
Magamra ismerek régről ebben a srácban. Figyelj, ez úgy működik, hogy nyugodtan kezdeményezz nála, kezdj el vele ismerkedni és nyugodtan udvarolj is neki. Ha eddig nem tetted, és nem nagyon vett észre Téged, akkor magától nehezen fog, szóval kezdeményezz.
Nekem nagyon sok hozzád hasonló lány a suliból sok év után most jön elő, hogy anno nem vettem őket észre, mostanra pedig úgy kikupálódtak, hogy 10/10-esek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!