Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy évfolyam társamat, lányt elhívni randira (pizzázni), csak nem tudom, hogyan kell?
Ahogy írtam nem tudom, hogy hogy kell, mert még egy szót sem beszéltünk egymással, még egy hello sziá-t sem. Nem ismerjük egymást, és félek(tartok) odamenni szünetben elhívni pizzázni. Félek, hogy beégek néhány ember előtt.
Nem tudom mit kellene mondanom, ha azt mondja:
-Igen
-Nem tudom,meggondolom.
-Nem.
Hogyan csináljam?
Hülyék kerüljetek!
17/f
Hát a helyedben én előbb kideríteném, hogy egyedülálló e. Ha igen meg kapd el olyankor, mikor egyedül van. És csak beszélj vele pár szót, ha jól alakul a beszélgetés akkor hívd el.
Sztem ne nagyon húzd magad rajta ha esetleg nem jön össze. Egyébként meg a beégésről: majd pár év múlva rájössz, hogy nem az a ciki ha kimondod amit akarsz, hanem az ha töketlenül megfutamodsz. Akkor meg majd azért röhögnek ki, hogy senkihez nem mersz odamenni.
25F
"Értem, csak nem akarom nagyon a randira hegyezni a szót ezért akarom valahova elhívni."
Próbálj közelebb kerülni hozzá, hogy észrevegyen. 'páwáskodj' ahogy a mostani tini gyerekek mondják. azért nem vesz észre, mert nincs miért észrevegyen. túlságosan átlagos és unalmas vagy számára ELSŐRE. másodikra valamit produkálj, hogy kicsit több légy az átlagnál. és nem arra gondolok, hogy menj oda hozzá ingyen falatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!