Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék egy évfolyam társama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy évfolyam társamat, lányt elhívni randira (pizzázni), csak nem tudom, hogyan kell?

Figyelt kérdés

Ahogy írtam nem tudom, hogy hogy kell, mert még egy szót sem beszéltünk egymással, még egy hello sziá-t sem. Nem ismerjük egymást, és félek(tartok) odamenni szünetben elhívni pizzázni. Félek, hogy beégek néhány ember előtt.

Nem tudom mit kellene mondanom, ha azt mondja:

-Igen

-Nem tudom,meggondolom.

-Nem.

Hogyan csináljam?

Hülyék kerüljetek!

17/f

2012. febr. 3. 21:02
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Uhh az ugy nehéz lesz , szerintem szemezz vele és ha érzed ő is szúr akkor menny oda hozzá!!!
2012. febr. 3. 21:06
 2/23 A kérdező kommentje:
Hogy szemezzek vele, mikor nem is néz rám, mintha másik 300 gyerek lennék. :(
2012. febr. 3. 21:13
 3/23 anonim ***** válasza:
Heyy, úgylátom emberi kapcsolatokban nem vagy pró. Gondolom sokat figyeled a kiszemeltet. Észrevetted már valaha, hogy valamilyen viszontreakciót kaptál tőle? Akár egy tekintet, ami tovább tartott fél másodpercnél? Ha igen, akkor van esélyed nála. Ha nem, akkor úgysem fogod megvásárolni a tetszését pizzával, szerintem.
2012. febr. 3. 21:13
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem törne bennem össze egy világ, de ő lenne az ELSŐ barátnőm, amit kicsit szégyellek is, mert kellet volna, hogy legyen több is.
2012. febr. 3. 21:14
 5/23 A kérdező kommentje:
Értem, csak nem akarom nagyon a randira hegyezni a szót ezért akarom valahova elhívni.
2012. febr. 3. 21:14
 6/23 anonim ***** válasza:
"mert kellet volna, hogy legyen több is." nem mások miatt van/nincs barátnőd, hanem magad miatt. szégyelled? hogy mit gondolnak az emberek? szard le! több embernek nem volt még barátnője, mint gondolnád!
2012. febr. 3. 21:16
 7/23 A kérdező kommentje:
abszolút tapasztalatlan vagyok ezen téren, egy csomó bejegyzést cikket olvastam, de mindig bennem a félsz.
2012. febr. 3. 21:18
 8/23 anonim ***** válasza:

Hát a helyedben én előbb kideríteném, hogy egyedülálló e. Ha igen meg kapd el olyankor, mikor egyedül van. És csak beszélj vele pár szót, ha jól alakul a beszélgetés akkor hívd el.

Sztem ne nagyon húzd magad rajta ha esetleg nem jön össze. Egyébként meg a beégésről: majd pár év múlva rájössz, hogy nem az a ciki ha kimondod amit akarsz, hanem az ha töketlenül megfutamodsz. Akkor meg majd azért röhögnek ki, hogy senkihez nem mersz odamenni.

25F

9/23 anonim ***** válasza:

"Értem, csak nem akarom nagyon a randira hegyezni a szót ezért akarom valahova elhívni."

Próbálj közelebb kerülni hozzá, hogy észrevegyen. 'páwáskodj' ahogy a mostani tini gyerekek mondják. azért nem vesz észre, mert nincs miért észrevegyen. túlságosan átlagos és unalmas vagy számára ELSŐRE. másodikra valamit produkálj, hogy kicsit több légy az átlagnál. és nem arra gondolok, hogy menj oda hozzá ingyen falatért.

10/23 A kérdező kommentje:
Egyedülálló, facebookon ismerősöm is.
2012. febr. 3. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!