Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a suliban évfolyam társam, erre mit mondjak neki?
pár hónapja elkezdte kérdezgetni hogy mi a nevem de valamelyik osztálytársam elmondta neki,felvett facebookon és minden nap ír először kérdezte hogy leszünk e haverok mondtam neki hogy ja,és mostmár valamelyik nap megkérdezte hogy hogyan néz ki szerintem én mondtam hogy jól,de előtte megkérdeztem mielőtt válaszoltam hogy én hogy nézek ki szerinte és aztmondta hogy neki nagyon tetszek meg jól nézek ki,és nem sokkal később megkérdezte hogy járnék-e vele és mondtam neki hogy: "jááj ezt ne most"
nem akarom neki mondani hogy nem járok vele , de nem is akarok járni vele mert nekem nem jön be
Én meg szoktam mondani a nőknek ha nem tetszenek, nem szokott jól esni nekik de becsülik hogy van gerincem az igazat mondani.
Ha már minden áron hazudni akarsz mond azt, hogy neked más tetszik bocsi, gondolom ez még igaz is valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!