Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a férfi taktika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi taktika?

Figyelt kérdés

Először is leszögezem,nem általánosítani akarok. DE a férfi miért tesz olyat,hogy találkozáskor kedves,bókol,udvarias,mosolyog,keresi a tekintetet...

idővel bejelöl, ír,kezdeményez... amikor kellően felkelti az érdeklődést akkor pedig szimplán leszar!

Egyes férfiaknak ez miért jó? Mi a cél ezzel,ha persze nem is lesz az egészből semmi, hanem ez olyan mint egy szivatás! Férfiak aki ezt érti,vagy tett már ilyet kérem,hogy válaszoljon,magyarázza el,hogy ez mi! Lányok válaszait is várom!

22/N

2012. ápr. 20. 02:24
1 2 3
 11/22 aranyhajulany válasza:
lehet, h csak udvaroltatni akar magának :) csapd neki a szelet egy picit! de csak nőiesen ;) ha utána is leszar, szard le te is! annyi helyes srác van ebben az országban, le ne ragadj egynél sem feleslegesen!!!!
2012. ápr. 20. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:

Több vasat tart a tűzben, és egy másik csaj jobban bejött neki, és te már nem kellesz.

Mi ebben a fura? A csajok ugyanezt teszik...!

2012. ápr. 20. 11:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Sajnos tapasztalatból mondom, hogy vannak ilyenek, én is besétáltam ebbe a csapdába, 2x ugyanannál a hapsinál, ráadásul olyan messzire jutottunk, hogy szerelmet vallott!!! Harmadjára már nem tudja eljátszani, mert bár szeretem, de az én érzéseimmel ne játsszon senki! Lelkileg megtörtem és az önbizalmam is megcsappant :(
2012. ápr. 20. 11:28
 14/22 anonim ***** válasza:
nem kellesz neki eléggé,hagy a francba
2012. ápr. 20. 11:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezt javasolta egyszer egy barátom: le kell sz*rni a nőt és garantált a siker.
2012. ápr. 20. 12:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nők ugyanezt csinálják, sőt, ők még azt a részt is kihagyják, amikor még kedvesek, ők csak szimplán leszarják az embert.

Amúgy valószínűleg a srác kitette érted a lelkét, bókolt, kedveskedett, te meg flegmáztál, hidegen viselkedtél, nem adtál visszajelzéseket, azt érezte, hogy hiába teper, nincs esélye.

A férfi sem tud harcolni a nőért, ha az ne jelzi, hogy bejön neki, hogy akarja. Így egy idő után feladta. Ennyi.

Talán kölcsönösen kellett volna egymás iránt érdeklődni, nem csak tűrni, hogy a pasi udvaroljon, hanem jeleket adni, hogy többet akarsz, ő is bejön neked.

2012. ápr. 20. 13:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Az a rossz, amikor küzdeni kell a csajért.
2012. ápr. 20. 15:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a rossz, amikor küzdeni kell a csajért. Ha 1-2 nap alatt nem mutat érzelmet felém, akkor elvesztem az érdeklődésem, és hagyom a francba.
2012. ápr. 20. 15:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: de mit mutasson érzelmet? 1-2 nap után azt se tudja ki vagy...
2012. ápr. 20. 15:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt, amit én is mutatok neki, érdeklődést.
2012. ápr. 20. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!