Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalt minden vékony lány, aki nekem tetszik?
ma 15:54
Pontosítanálak.
Ronda vagy iszonyat kövér nőnk akármikor lehetne, de ugye nekem sem vonzó egy egészségtelen, csúnya nő, pedig nincs nagy igényem.
Csak ne legyen túlsúlyos és arcra fogjon meg, nem nagy igény.
"Ronda vagy iszonyat kövér nőnk akármikor lehetne, de ugye nekem sem vonzó egy egészségtelen, csúnya nő, pedig nincs nagy igényem."
Én már próbálkoztam ronda nőknél is, és biztosan állíthatom, h nekik se kellünk.
"Ronda vagy iszonyat kövér nőnk akármikor lehetne, de ugye nekem sem vonzó egy egészségtelen, csúnya nő, pedig nincs nagy igényem.
Csak ne legyen túlsúlyos és arcra fogjon meg, nem nagy igény."
Mi lányok olyan felszínesek vagyunk, igen.
Nekem sincs nagy igényem. Ne legyen túlsúlyos, arcra fogjon meg, és legyen nálam magasabb, nem nagy igény.
Ugye érzed...? Eggyel több elvárásom van a külsővel kapcsolatban mint neked, de engem mint mai lányt már felszínesnek nevezel, amiért nem találnálak vonzónak mivel nem felelnél meg a magassággal kapcsolatos igényeimnek. Lehet, hogy ezek alapján felszínes vagyok, de legalább nem csak más szemében veszem észre a szálkát, nem minősítek másokat (különösen) azért ami rám is jellemző. Ez például azok közé a tulajdonságok közé sorolható a személyedben, ami cseppet sem tenne vonzóvá számomra, még akkor sem ha 185 cm magas lennél. Ez csak egy példa volt. Mást nem hozhatok fel, mert nem ismerlek. Lehet hogy van olyan jellemvonásod, ami ezt ellensúlyozná. De az nem biztos, hogy időben kiderülne.
ma 20:45
Ezek nem nagy igények, én nem is mondtam, hogy magasabb nők adjanak esélyt, nem is próbálkozom nálam magasabbaknál mert felesleges, még az alacsonyabbak is eléggé felszínesek sajnos a média általi hülyeségeket tuszkolják a fejükbe.
Én próbálkoztam csúnya, kövér lányoknál is, de rájöttem felesleges, ők sem jobbak jellemre és nem is kívánom őket testileg, akkor meg minek erőltetni?!
A legtöbb fiú csak kihasználja a túlsúlyos, csúnya lányokat és dugásra kell nekik, én nem tudnék ilyet tenni és nem is bírnám ki, akkor inkább egyedül halok meg.
Csak úgy látom annyi a különbség köztem és a felszínes lányok közt, hogy én adok esélyt mindenkinek az ismerkedésre, míg ők nem.
Meg bunkón sosem küldök el egy lányt sem, akinek bejövök.
Lehet kulturáltam is közölni, ha nem vagy az esetem.
1. Nem foglalt minden vékony lány, csak épp te olyanokkal találkoztál
2. Úgy érzem nincs elég önbizalmad, s ez egy fontos dolog a sikerhez vezető úton
3. Lehet (majdnem) akármilyen külsőd, úgy is lehet csajod ha az alábbiakkal rendelkezel:
biztonságérzet nyújtás
humor
odafigyelés és megértés
határozottság
Ezek az alap dolgok. Én azt tapasztaltam, hogy ez kell főleg a csajoknak. A sok felszínes dolgot el kell felejteni (elméletben :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!