Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál rám a szerelem?
az hogy hogy néz ki valaki az ahoz kell , hogy leüljek vele beszélgetni, a belső az egy külön tészta. Nem tudom mit vagy úgy oda ... előtted az élet! "engem nem szeret senik"... wáá
kutyád nincs ? és a szüleid nem szeretnek ? Vannak fontosabb dolgok is mint egy barát! pl tanulj inkább és szedd össze magad.
Rám sem talált, de ennek semmi köze ahhoz, hogy nem vagyok csúnya vagy ilyesmi. És az ember jegyei sem számítanak ebből a szempontból. Nem járok el olyan helyekre, ahol rámtalálhatna egy olyan lány, akire szükségem van. Te hogy állsz ezzel? Iskolán kívül van valami hely, ahol esélyt kapnak a fiúk, hogy megismerkedjenek veled?
Amúgy megkérdezhetném, hogy hol laksz?
A szerelemnek semmi köze a férfiak közeledéséhez. Normál esetben akkor leszel szerelmes valakibe, akivel jókat szeretkeztek, ne előbb. A többi csak ifjú ábránd.
Próbálj meg jókedvű lenni, akkor hamarabb szeretni fogja valaki a társaságod, utána abból meg lehet szerelem lesz.
Ja nem szeretsz interneen ismerkedni, akkor nem sajnállak.
Ha elutasítod magadtól a lehetőséget, hogy neten találd meg az párod, akkor ne rinyálj, hogy nincs senkid.
Én sem szeretetből neten próbálkozom, hanem mert élőben kevesebb lehetőségen van, mert mindneki siet, mert mindneki foglalt általában, akiket leszólítottam eddig élőben.
Na ezért marad a net.
Én 20 éves koromban találtam párt, egy olyat akire vágytam.
Csak egy 2 órás vonatút kellett...
Magamra ismerek a szöveg alapján,mintha rólam szólna.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!