Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem talál rám a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem talál rám a szerelem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen azt érzem, hogy nekem ez a keresztem, amit mindenhova cipelnem kell. Minden más lánynak szinte kivétel nélkül van barátja. Ezzel nekem nincsen gondom, de nekem miért nem lehet? Nem vagyok csúnya, sokszor igen szépnek érzem magam, tanulok is, a jegyeim jók, alapvetően semmi elidegenítő nincs bennem. Mégis ez a nyilvánvaló elutasítás szinte beteggé tesz. Tud valaki segíteni ezen?

2012. ápr. 19. 12:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
17 múltam. De olyan érzés...nem lehet igazán leírni. Minden nap minden órájában eszembe jut, hogy magányos vagyok, és ez lelkileg fáj. Egy ideig azt hittem, magányos típus vagyok, és ez többnyire igaz rám, de társaságba vágyom. Tudom, nem az a fontos, hogy nézek ki, bár lényeges mindenképpen. Mégis olyan ez nekem, hogy engem egyszerűen nem lehet szeretni. Szerelemmel nem. Mi más magyarázata lenne hát annak, hogy eddig senki nem közeledett hozzám?
2012. ápr. 19. 12:35
 12/20 anonim ***** válasza:

az hogy hogy néz ki valaki az ahoz kell , hogy leüljek vele beszélgetni, a belső az egy külön tészta. Nem tudom mit vagy úgy oda ... előtted az élet! "engem nem szeret senik"... wáá

kutyád nincs ? és a szüleid nem szeretnek ? Vannak fontosabb dolgok is mint egy barát! pl tanulj inkább és szedd össze magad.

2012. ápr. 19. 12:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Rám sem talált, de ennek semmi köze ahhoz, hogy nem vagyok csúnya vagy ilyesmi. És az ember jegyei sem számítanak ebből a szempontból. Nem járok el olyan helyekre, ahol rámtalálhatna egy olyan lány, akire szükségem van. Te hogy állsz ezzel? Iskolán kívül van valami hely, ahol esélyt kapnak a fiúk, hogy megismerkedjenek veled?

Amúgy megkérdezhetném, hogy hol laksz?

2012. ápr. 19. 12:47
 14/20 anonim ***** válasza:

A szerelemnek semmi köze a férfiak közeledéséhez. Normál esetben akkor leszel szerelmes valakibe, akivel jókat szeretkeztek, ne előbb. A többi csak ifjú ábránd.

Próbálj meg jókedvű lenni, akkor hamarabb szeretni fogja valaki a társaságod, utána abból meg lehet szerelem lesz.

2012. ápr. 19. 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Na már is vannak jelentkezők! :D Sima ügy ! A gyakorn is lehet csajozni ill. pasizni :D
2012. ápr. 19. 12:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez az Interneten történő ismerkedés nem jön be.. Jobban szeretem, ha "élőben" zajlik a dolog. Bocs
2012. ápr. 19. 13:04
 17/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem nem a külső számít, csak fogjon meg a személyiségében valami. Nekem amúgy lehet, hogy az a gondom, hogy elég válogatós vagyok. Nem szeretem az olyan fiúkat, akiknek mocskos a szájuk, állandóan káromkodnak, és tiszteletlenek. Szerintem ez egyikünknek sem szimpatikus /bár van, akinek bejön/.
2012. ápr. 19. 13:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Ja nem szeretsz interneen ismerkedni, akkor nem sajnállak.

Ha elutasítod magadtól a lehetőséget, hogy neten találd meg az párod, akkor ne rinyálj, hogy nincs senkid.

Én sem szeretetből neten próbálkozom, hanem mert élőben kevesebb lehetőségen van, mert mindneki siet, mert mindneki foglalt általában, akiket leszólítottam eddig élőben.

Na ezért marad a net.

2012. ápr. 19. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 20 éves koromban találtam párt, egy olyat akire vágytam.

Csak egy 2 órás vonatút kellett...

2012. ápr. 19. 15:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Magamra ismerek a szöveg alapján,mintha rólam szólna.

18/l

2012. máj. 7. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!