Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál rám a szerelem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt érzem, hogy nekem ez a keresztem, amit mindenhova cipelnem kell. Minden más lánynak szinte kivétel nélkül van barátja. Ezzel nekem nincsen gondom, de nekem miért nem lehet? Nem vagyok csúnya, sokszor igen szépnek érzem magam, tanulok is, a jegyeim jók, alapvetően semmi elidegenítő nincs bennem. Mégis ez a nyilvánvaló elutasítás szinte beteggé tesz. Tud valaki segíteni ezen?2012. ápr. 19. 12:09
1/20 anonim válasza:
Te nő vagy, neked legalább van esélyed érvényesülni... De bezzeg nekünk, hasonló helyzetben lévő férfiaknak...
2/20 anonim válasza:
Regizz különböző társkereső oldalakon.1 próbát megér,és izgalmas is tud lenni.
3/20 anonim válasza:
12:11-es!
Ez hülyeség..nektek is ugyanannyi esélyetek van,csak nem éltek vele...
4/20 anonim válasza:
hány éves vagy, hogy ennyire el vagy keseredve?
6/20 anonim válasza:
Te a királylány vagy a legmagasabb vártorony legfelső szobájából... csak ennyi bajod van.
7/20 anonim válasza:
biztos csak a jó pasikat veszed észre
9/20 anonim válasza:
Hahóóóó kedves kérdezö!!Nem mondod meg hány éves vagy?
10/20 madaraszi válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy ne barátot/párt akarj szerezni csak azért, hogy legyen, hanem élvezd az életet, a fiúk társaságát, legyél gondtalan, kedves, derűs és ha azt látják majd rajtad, hogy nincs benned semmi görcs, szívesen időznek majd veled; aztán az egyik tényleg beléd szeret majd 1x csak. :) Az persze hasznos, ha csinos vagy, és az még fontosabb, hogy ezt belül tudd is magadról, de az a tapasztalatom, hogy ez másodlagos. Annyira-nem-is-olyan-különlegesen-szép lányok simán bepasiznak; álomszép nők pedig egyedül maradnak. Ki tudja miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!