Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a Mérleg férfiak?
Figyelt kérdés
Randizom nemsokára egy Mérleg sráccal és meg szeretném hóditani! Nyilas lány vagyok. Hogyan kell?2009. jún. 20. 11:54
11/19 anonim válasza:
Ha még nem tetted meg irj nyugodtan. :))
12/19 anonim válasza:
nos én is nyilas lány vagyok és mérleg a barátom.hmm...meghódítani én a a nevetéssel és mély beszélgetésekkl tudtam :) amugy utálja a veszekedést a feszültséget maga körűl..apum is mérleg ő is ilyen.
13/19 anonim válasza:
Ez most pont jól jött nekem :D
Micsoda véletlen én is nyilas lány vagyok, a srác meg mérleg, és am. úgy tűnik, h összejövünk :P:D
14/19 A kérdező kommentje:
örülök neki! :)
Egyébként a miénknek már vége,elcsesztük...:((
Egy jó tanács: ne veszekedj vele és legyél laza,nem szeretik a nagyon komoly dolgokat,döntéshelyzeteket.
2009. aug. 28. 13:10
15/19 A kérdező kommentje:
azért írjatok még!!
2010. ápr. 8. 20:02
16/19 anonim válasza:
én 1 bikát ajánlok neked inkább!
17/19 A kérdező kommentje:
mert? :D
2010. ápr. 8. 20:18
18/19 anonim válasza:
az attól függ hogy kiakad-e a mérleg?
19/19 anonim válasza:
ugyan én nem férfi vagyok, de mérleg... elég fiús vagyok amúgy, mert olyanra neveltek, ettől függetlenül nem vagyok ferde hajlamú XDDD amúgy magamból kiindulva: változékony a hangulatom, van mikor szeretem az emberek társaságát, de van mikor nem. Az ismeretlenektől és a tömegtől irtózom, jobban vonz a természet. Nem szeretem az embereket... Ha nem tetszik valami kimondom kereken, akkor is ha megbántom vele az illetőt, mert nem szeretek titkolózni, akkor meg azt mondják, hogy mért nem az igazat mondom... igényes vagyok mindenre, MINDENRE!!! utálom a romantikát és a nyálas embereket meg a csöpögést... a komoly dolgokból is képes vagyok poént csinálni amit sokan rossz néven vesznek, pedig én csak fel akarom dobni a fos hangulatot, de van aki nem képes venni a lapot, mert egy befásult ember, aki mindent komolyan vesz :D nem is értem azokat... nem tűröm ha valaki irányítani próbál, ezért a munka is fájdalmas, mert mindig meg kell valakinek felelni amit nem bírok elviselni... szeretem ha a saját életemet magam irányíthatom és független lehetek mindentől és mindenkitől... akiket szeretek azokért bármit megteszek, de ha egyszer csalódom, akkor már nem adok bele 100%-ot és ráunok a dolgokra... ha egy mondattal kéne a mérleget jellemezni: szereti ha szeretik, de hagyni kell őt függetlennek maradni és nem a nyakára mászni, mert az az ő dolga, hogy másokat ugráltasson, mert azt viszont nagyon szeretjük :D (ez inkább negatív kritika a végén XD ) éljen az önirónia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!