Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a Mérleg férfiak?
Mint a mérleg lányok. Ha magamból indulok ki, sokat mérlegelek, hangulatos vagyok. Fontos a "szépség" nekünk, szóval mindig jól akarunk kinézni. Nagyon tudunk szeretni, fontosak számunkra a barátok, szeretunk szórakozni, stb. De ez is, mint minden, egyénfüggő
De google-ban biztos találsz pár-horoszkópot, ott többet megtudsz.
En annyira emlekszem, hogy olvastam valahol nagyon erzekenyek, romantikusak, muveltek, szeretik ha egy no finom, rafinalt.
Nagyon visszataszitonak talaljak az ocsamany szavakat, a durvasagot.
:D Nyilas lány vagyok, és mérleg a pasim. :)))
Sok sikert hozzá!
Pár dologra figyelj oda, főleg ha tipikus nyilas csaj vagy.
A mérleg pasi szereti a nőies nőket, tehát ne legyél sportos, inkább csajos.
Nem kell komolynak lenned, mert tényleg jó a humoruk és veszik a lapot, de legyél egy kicsit titokzatos és szexi, az nagyon bejövős nekik.
Ja és mégvalami. Ha te is az a hangosabb-pörgősebb nyilas fajta vagy, egy icicpicit vegyél vissza mert ijesztőek lehetünk nekik.
Amugy sok sikert menni fog mint a karikacsapás, én tök jól kijövök vele azóta is. :)
köszönöm-köszönöm! :)
Utolsónak: igen,elég pörgős vagyok,Ő meg sokkal nyugisabb.kiegyensúlyozottabb nálam.Próbálok visszavenni,de nem mindig megy. A múltkor pl.összekaptunk vmin és megmondtam neki a véleményemet elég határozottan.Remélem nem ijesztettem el...:S
De általában jól elvagyunk,de őt lehetetlen kibillenteni az egyensúlyából,én meg egyszer fent vagyok,egyszer lent.Mármint hangulatilag.Ez nem gáz? Mármint nem ijesztem el?
Naigen a pötgős nyilascsajok. :D Szal az utolsó vagyok. :)
Biztos emberfüggő, bár az eddigi leírásod egyazegyben az én mérleg palim is.
Szexben ő nagyon férfias, vagys irányitó, nem túl romantikus hanem szeretni a vad szexet (amihez nagyon ért), de figyelmes.
Sok dolgod nem lesz mivel ugyis ő irányit, annyi a fontos: ne legyél prűd, legyél aktiv, lássa rajtad hogy élvezed. Amugy játékos a szexben is, szerintem zseniálisak!
Nagyon-nagyon jó randit kivánok!
Ha van kérdésed irj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!