Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek a Mérleg férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a Mérleg férfiak?

Figyelt kérdés
Randizom nemsokára egy Mérleg sráccal és meg szeretném hóditani! Nyilas lány vagyok. Hogyan kell?
2009. jún. 20. 11:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem spec. nem volt még szerencsém mérlegekhez, nemhogy pasikhoz, még csajokhoz sem:) írd be google-ba. Tuti találsz. ;) Máskor énis keresgéltem, igaz kosokról, és adott is bőven választ!Sok szerencsét
2009. jún. 20. 11:58
 2/19 anonim ***** válasza:
36%

Mint a mérleg lányok. Ha magamból indulok ki, sokat mérlegelek, hangulatos vagyok. Fontos a "szépség" nekünk, szóval mindig jól akarunk kinézni. Nagyon tudunk szeretni, fontosak számunkra a barátok, szeretunk szórakozni, stb. De ez is, mint minden, egyénfüggő

De google-ban biztos találsz pár-horoszkópot, ott többet megtudsz.

2009. jún. 20. 12:01
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
Bár én nem hiszek ezekben a horoszkópról megítéléses cuccokban, de a családban van 2 mérleg férfi. Ők elég gyerekesek, szeretnek hülyülni, röhögni, de néha tudnak komolyak is lenni.:) Bár sztem ez nem a horoszkóptól függ, és nem hiszem, hogy minden különböző horoszkópú személyt máshogy kell meghódítani, de amit következtetni tudok: a randin legyél jófej, vicces, menj vele új dolgokba, és érezzétek jól magatokat.:)
2009. jún. 20. 12:01
 4/19 anonim ***** válasza:
36%

En annyira emlekszem, hogy olvastam valahol nagyon erzekenyek, romantikusak, muveltek, szeretik ha egy no finom, rafinalt.

Nagyon visszataszitonak talaljak az ocsamany szavakat, a durvasagot.

2009. jún. 20. 12:02
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
mérleg srác vagyok, és valóban szeretek hülyülni, de néha tudok komoly is lenni, kissé gyerekes vagyok és tényleg kicsit érzékeny. ez általános jellemző lehet ránk, mert engem mindenesetre jellemez
2009. jún. 20. 12:09
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

:D Nyilas lány vagyok, és mérleg a pasim. :)))

Sok sikert hozzá!

Pár dologra figyelj oda, főleg ha tipikus nyilas csaj vagy.

A mérleg pasi szereti a nőies nőket, tehát ne legyél sportos, inkább csajos.

Nem kell komolynak lenned, mert tényleg jó a humoruk és veszik a lapot, de legyél egy kicsit titokzatos és szexi, az nagyon bejövős nekik.

Ja és mégvalami. Ha te is az a hangosabb-pörgősebb nyilas fajta vagy, egy icicpicit vegyél vissza mert ijesztőek lehetünk nekik.

Amugy sok sikert menni fog mint a karikacsapás, én tök jól kijövök vele azóta is. :)

2009. jún. 20. 13:50
 7/19 A kérdező kommentje:

köszönöm-köszönöm! :)

Utolsónak: igen,elég pörgős vagyok,Ő meg sokkal nyugisabb.kiegyensúlyozottabb nálam.Próbálok visszavenni,de nem mindig megy. A múltkor pl.összekaptunk vmin és megmondtam neki a véleményemet elég határozottan.Remélem nem ijesztettem el...:S

De általában jól elvagyunk,de őt lehetetlen kibillenteni az egyensúlyából,én meg egyszer fent vagyok,egyszer lent.Mármint hangulatilag.Ez nem gáz? Mármint nem ijesztem el?

2009. jún. 20. 14:02
 8/19 A kérdező kommentje:
Ja,és a szexi külső az megvan,arra figyelek. Még egy kérdés: miket szeret a szexben? Nagyon fontos,ha oda jutunk,milyen legyek? Köszi előre is!
2009. jún. 20. 14:03
 9/19 anonim ***** válasza:

Naigen a pötgős nyilascsajok. :D Szal az utolsó vagyok. :)

Biztos emberfüggő, bár az eddigi leírásod egyazegyben az én mérleg palim is.

Szexben ő nagyon férfias, vagys irányitó, nem túl romantikus hanem szeretni a vad szexet (amihez nagyon ért), de figyelmes.

Sok dolgod nem lesz mivel ugyis ő irányit, annyi a fontos: ne legyél prűd, legyél aktiv, lássa rajtad hogy élvezed. Amugy játékos a szexben is, szerintem zseniálisak!

Nagyon-nagyon jó randit kivánok!

Ha van kérdésed irj. :)

2009. jún. 20. 14:15
 10/19 A kérdező kommentje:
ezzel egyet értek hogy hihetetlen férfias és ha csak hozzámér...hát...még nem volt szex,de sztem hamarosan lesz...:D Bocsi,irhatok Neked privit? Ha nem gond...:)
2009. jún. 20. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!