Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igényes kapcsolat ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes kapcsolat ilyen esetben?! (SZTE)

Figyelt kérdés

Jelenleg egyetemre járok, ami rengeteg időmet elveszi. Alapjába véve jól is megy és szeretem is csinálni, ezzel párhuzamosan sportolok is 3×,4× hetente,néha barátokkal találkozok ilyesmi. Egyetem és aktív sport mellett hogyan lehet egy komoly,kifejezetten igényes kapcsolatot kialakítani és ápolni/fenntartani? Azt tudom, hogy a jövőmet most alapozom meg, de nagyon hiányzik egy lány érzelmi/szellemi/ és akármennyire tagadja is az ember biológiai szinten is. Az utóbbi hiánya pedig az utóbbi időben nagyon zavaró tud lenni... Vélemények, tapasztalatok érdekelnének.

Előre is köszönöm mindenkinek!

2012. ápr. 17. 16:19
1 2
 11/11 Lifeishard ***** válasza:
Beleférhet, ez tapasztalat (szintén SZTE). Viszont előbb döntsd el, hogy igényes kapcsolatot akarsz, vagy farkalni...
2012. ápr. 20. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!