Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Valamiért a 14-17 éves lányok vonzanak leginkább, pedig már huszonéves vagyok. Nem tudom miért, de ők vonzanak leginkább.
Velük szeretek ismerkedni. De közben tartok tőle, hogy emiatt elítélnek sokan és rossz embernek tartanak. Pedig én valójában komoly kapcsolatot szeretnék és nem a szex a legfontosabb, sőt tudnék várni is a lányra, amennyit szükséges.
Szerintetek tényleg olyan rossz ember vagyok, amiért a fiatalabb lányokhoz vonzódom? 22f
IGEN!!!!
mit akarsz azok még gyerekek b+!
na de dugod is őket,vagy csak ábrándozol?
és a francokat.
nem ítél el senki.
mindenki szereti dugni a kiscsajokat.
huhú #6 félek tőled nehogy belémzúgj XD
15F
Hát egy 17 évessel még nem lenne olyan vészes, de 14-15? Ne már...
Nem vagy rossz ember, csak egy 14 körüli lányka még abban a korban van, amiből te már jó esetben kiléptél. Így nem hiszem, hogy meglenne köztetek az összhang, megértés.
Mondom ezt úgy, hogy 19 évesen sikerült magába bolondítania egy 12 éves csajnak, akit 17-nek gondoltam a kinézete és gondolkodásmódja alapján. Idővel megmutatkoztak az életkori sajátosságai sajnos.
20:14-es!
Amikor már ágyba vitted? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!