Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Van egy lány, akivel ritkán találkozok, de nem lakik messze tőlem, mindketten Budapestiek vagyunk, ő zuglói, én meg csepeli. Miután találkoztunk (együtt szoktunk kirándulni, nyaralni, a két család), sokáig nem tudom kiverni a fejemből. Gondolom, ha gyakrabban találkoznánk, egyáltalán nem felejteném el. A gáz az, hogy két éve barátja van, és nem hiszem, hogy rám "potenciális áldozatként" tekintene. Két barátnőmmel azért szakítottam, mert szemétnek éreztem magam, hogy arról ábrándozok, milyen jó lenne ezzel a lánnyal lenni, amikor nekem barátnőm van.
Szóval az a kérdés, hogy elmondjam-e neki ezt, vagy felejtsem el úgy, ahogy van. Azért nem mondtam neki eddig, mert nem voltam biztos abban, hogy beleszerettem, bár még most sem vagyok 100 százalékig (több éve ismerem, szóval nem ilyen szerelem első látásra dologra gondoljatok), meg mert barátja van. Tanács? : D
Köszi előre is!
hááát...
Az rendes tőled, nagyon cukipofa vagy, hogy szakítottál ezért a barátnőddel. Mert h átvernéd.....
Az, hogy a csaj otthagyná e érted a párját azt nem lehet tudni...vagy örökre elfelejtheted a csajt ha megpróbálod, avagy a tied lesz....
De ehhez tudni kéne valamennyire, hogy a csaj érez e komolyabban irántad....
(sokan mondják nem szép dolog olyanra hajtani akinek van párja, dehát ha nekünk Az tetszik és ő az álmunk akkor meg lehet próbálni...)
háát akkor kicsit beszélgetned kéne vele a párkapcsolatokról, általánosságban, minden terén a kapcsolatoknak, kérdezd meg mi a véleménye rólad..szerinte mik a hibáid és pozitívumaid....aztán lassan menj bele legközelebb abba h ő hogy érzi magát a kapcsolatában....
ha elkezd panaszkodni nagyon sokat...aztán még többet...és "szeretem de nem tudom" dolgokat mond akkor talán...talán lehet esélyed de ez nem 1 napos dolog...
ja 4-5 havonta csak???
uhh...akkor bocs h ezt mondom de időpocsékolás lenne az egész...az alatt lehet h jobbat találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!