Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel ritkán találkozok, de nem lakik messze tőlem, mindketten Budapestiek vagyunk, ő zuglói, én meg csepeli. Miután találkoztunk (együtt szoktunk kirándulni, nyaralni, a két család), sokáig nem tudom kiverni a fejemből. Gondolom, ha gyakrabban találkoznánk, egyáltalán nem felejteném el. A gáz az, hogy két éve barátja van, és nem hiszem, hogy rám "potenciális áldozatként" tekintene. Két barátnőmmel azért szakítottam, mert szemétnek éreztem magam, hogy arról ábrándozok, milyen jó lenne ezzel a lánnyal lenni, amikor nekem barátnőm van.

Szóval az a kérdés, hogy elmondjam-e neki ezt, vagy felejtsem el úgy, ahogy van. Azért nem mondtam neki eddig, mert nem voltam biztos abban, hogy beleszerettem, bár még most sem vagyok 100 százalékig (több éve ismerem, szóval nem ilyen szerelem első látásra dologra gondoljatok), meg mert barátja van. Tanács? : D

Köszi előre is!

2012. ápr. 9. 19:49
 1/6 ASOT ***** válasza:

hááát...

Az rendes tőled, nagyon cukipofa vagy, hogy szakítottál ezért a barátnőddel. Mert h átvernéd.....

Az, hogy a csaj otthagyná e érted a párját azt nem lehet tudni...vagy örökre elfelejtheted a csajt ha megpróbálod, avagy a tied lesz....

De ehhez tudni kéne valamennyire, hogy a csaj érez e komolyabban irántad....

(sokan mondják nem szép dolog olyanra hajtani akinek van párja, dehát ha nekünk Az tetszik és ő az álmunk akkor meg lehet próbálni...)

2012. ápr. 9. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Hogy fogalmam sincs róla : D Valószínűleg nem. Igazából annyi lenne az egész, hogy beszéljek erről vele, vagy csajozzak, és ne foglalkozzak vele. Úgy vagyok vele, hogy ha kell lennie köztünk valaminek, akkor lesz is, csak idő kérdése, de... valahogy ez a lány, mint minden mást is bennem, ezt a "meggyőződésemet" is felborította : D
2012. ápr. 9. 19:58
 3/6 ASOT ***** válasza:

háát akkor kicsit beszélgetned kéne vele a párkapcsolatokról, általánosságban, minden terén a kapcsolatoknak, kérdezd meg mi a véleménye rólad..szerinte mik a hibáid és pozitívumaid....aztán lassan menj bele legközelebb abba h ő hogy érzi magát a kapcsolatában....

ha elkezd panaszkodni nagyon sokat...aztán még többet...és "szeretem de nem tudom" dolgokat mond akkor talán...talán lehet esélyed de ez nem 1 napos dolog...

2012. ápr. 9. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem : D főleg h 4-5 havonta találkozunk xD Interneten elérhetetlen. E-Mailt nem olvas, facebook nuku... antikocka egy csaj az biztos xD
2012. ápr. 9. 20:12
 5/6 ASOT ***** válasza:

ja 4-5 havonta csak???

uhh...akkor bocs h ezt mondom de időpocsékolás lenne az egész...az alatt lehet h jobbat találsz

2012. ápr. 9. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát tudnánk akár hetente is HA együtt lennénk. Csakhogy nem vagyunk... és nekem is ez kezdett derengeni, hogy szép dolog ez meg minden de nem éri meg : /
2012. ápr. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!