Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Nektek hogy tetszik az, hogy oda megy a fiú pl a buszmegállóban és leszólít titeket, megkérdezi a neveteket?
Én már hetek óta figyelek 1 lányt,de nem tudom hogy mit mondjak neki reggel,amikor 1 busszal megyünk suliba.
Szerintem elég lenne az is,ha azt mondom neki:Szia,ne haragudj,nem szoktam ilyet,de elkérhetném az msn...címedet?,mert szeretnélek jobban megismerni,beszélgetni veled.
Ez hogy tetszik csajok?
Háát, nagyjából jó. De valami eredetibbet is kitalálhatsz, amitől mosolyogni fog és ő fogja elkérni a címedet.
Pl.: Ha te is itt vagy a buszon, minden reggel süt a nap.
az msn-es az jó!
merész húzás de miért ne? ha meg bunkón lepattint akkor legközelebb levegőnek nézed nem foglalkozol vele.
a pasik olyan kis nyuszik lettek csak a buliban piásan vagánykodnak,szerintem megéri megpróbálod.
NE KERD A MESS CIMET! "Szia. Hogy aludtal?!" Ennyi! Ha megkerdezi hogy "miert kerded?" akkor mond hogy: "Mert meg szeretnelek ismerni." Es kozben mosolyogj kedvesen. De mint lany ugyis tudni fogja hogy miert kerded, csak tesztel majd. Teszteli, hogy hogyan birod a stresszt. Vagy csak a toke tele lessz mar a bunko pasikkal akik csak a MESS CIMET AKARJAK ELKERNI vagy a telefonszamat. Es ha nem tetszesz neki akkor lekoptat es kesz. Te megtetted a magadet mint ferfi aki probaltal nyitni valaki fele aki tetszett neked. Vedd figyelembe azt is hogy netan mast szeret, szoval a legjobb strategia a "baratkozas", "hulyules" (viccelodes), kellemes beszelgetes BARMIROL ami erdekli. ha nem jon semmi jo a fejedbe az lehet miatta is, mert melyen lenez majd vagy fel toled :P es ilyenkor teerzed hogy nem szeretetet kapsz es ugy nehez spontanul megnyilvanulni.
Sok szerencset.
de nem mindenkinek van msn címe..és akkor nem tudhatod, hogy csak le akar rázni, vagy tényleg nincs msn-e.
kérdezd meg hova jár suliba, hogy hívják, mi a hobbija...stb:D
nekem úgy bejönne
4-es, kettes vagyok. Mert? Erre legalább felkapná a fejét.
De tudod mit, kérdezze azt, hogy Meg***hatlak? Úgyis ez a lényeg, csak addig nem egyformán könnyű eljutni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!