Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, nem érdekel, vagy tetszik néha ha egy fiú káromkodik? Ha mondjuk jól hangzik tőle.
Figyelt kérdés
Persze van aki szerint senkinek nem áll jól...valamilyen szinten jogos...és mégsem.2012. ápr. 14. 22:55
1/7 anonim válasza:
Jól hangzó káromkodás? A Ponyvaregényben meg a Ford Fairlane-ben jól hangzik, de a való életben már kevésbé.
2/7 anonim válasza:
utálom azokat, akik káromkodnak..
3/7 anonim válasza:
én maradok a vicces káromkodásnál 17/L
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem néha vicces. Például bátyám múltkor takarította az egész lakást, felporszívózott, minden, és kölcsön kapta egy időre barátnője nyulát, hogy vigyázzon rá, amíg ő nyaral. A nyúl meg a porszívózás után kisöpört egy nagy adag forgácsot a földre.
Bátyám jön, meglátja, farkasszemet néz a nyúllal. "Pörkölt leszel b.azdmeg..." XD Akkor szerintem vicces volt. Meg ilyen szituációkban.
21L
5/7 anonim válasza:
Az attól függ mikor és mit mond... Ha idegességébe elcsattan 1-2 csúnya szó (bár az anyázást azt tényleg nagyon rühellem) vagy a pillanat hevében az szerintem nem gond. Valahogy le kell vezetni a feszültséget :D
Amúgy ilyen szinten én is szoktam és lesz*rom ki mit mond nekem olykor jól esik...
6/7 anonim válasza:
Nekem például szitok-fétisem van. Bár én fiú vagyok, de gondoltam megosztom ezt az információt, mert tuti van ilyen lány is.
7/7 anonim válasza:
Alapvetően baromi idegesítő, ha valakinek hozzá tartozik a személyiségéhez a káromkodás. De lehet vicces, mondjuk, ha mérgében káromkodik, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!