Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket zavar v. tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar v. tetszik nektek, ha egy lány láthatóan zavarban van a randin?

Figyelt kérdés
Ma lesz az 1. randim egy sráccal, és hát nem volt sok randim eddigi 22 évem alatt. Eléggé izgulok egyébként, pedig tudom, h. jó lesz, és már nagyon várom.
2012. febr. 13. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szeretem, ha egy elpirul, meg ha látom, hogy liba bőrös lesz. *-* :)
2012. febr. 13. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egy randim volt eddig. Nem tudom hogy zavarban volt e a lány vagy sem se szinte egy szót nem tudtam kihúzni belőle.

Ha valakinél ez úgy nyilvánul meg hogy meg se szólal akkor zavar.

2012. febr. 13. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Én egyébként is sokat beszélek (néha túl sokat is) :) , szóval én nem vagyok csendben egy randin.
2012. febr. 13. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A legtöbben nem tudnak vele mit kezdeni, úgyhogy csak légy természetes, ne játszd túl magad. Hagyd őt is beszélni, kérdezz és érdekeljen a válasza. Erre egyre több értelmes férfi figyel, hogy a randin csak magadon jár az eszed, vagy az is érdekel, hogy ő kicsoda.
2012. febr. 13. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

igen, nekem tetszik, de ne legyen elutasító

és azért ne legyen kuka sem, legyen érdeklődő

2012. febr. 13. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Nem izgultam azért annyira, szóval jó volt, és még beszéltem is, nem volt kínos csend. :)
2012. febr. 14. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!