Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá fb-on?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, néha beszélgetünk, de facebookon soha sem megy valahogy. Hogyan írjak rá? Miről beszéljek vele?2012. ápr. 14. 15:44
1/5 anonim válasza:
Először indirekt semmiségekről. Szép az idő, mit hallgatsz most, láttalak a suliban. Esetleg kérdezd meg h miért nem beszélgettek facebookon. Aztán szép lassan térj rá. Láttál valamit amiről ő jutott az eszedbe stb.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. ápr. 14. 15:48
3/5 anonim válasza:
Engem egy lány ezzel már megőrjített.Folyton erőltette a dolgot FBon pedig én élőbe jobban örültem volna a beszélgetésnek.Intézd el hogy találkozzatok inkább.
4/5 A kérdező kommentje:
nem olyan könnyű, mert egy másik városban lakik, ahova suliba járok, és sajna buszhoz vagyok kötve, folyton rohanok. Ha meg én ráérek, neki vannak emelt órái. Persze szoktunk suli után kicsit beszélni, természetesen nem fb-os kapcsolatot akarok, de sajnos amíg nincs semmi, nem tudok milyen ürüggyel elmaradni otthonról.
2012. ápr. 15. 10:42
5/5 anonim válasza:
Írd neki ezt: " Mi van te rabszolga?" Nekem bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!