Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a suliba volt egy koncert, és az egyik fiú nagyon megtetszett, és nem merek neki irni, Mit irjak neki?
Ő is zenélt a koncerten?
Ha igen: "Szia! Tegnap láttalak a koncerten, tök jó voltál, szívesen meghallhatnálak máskor is. Meg tudnád mondani, legközelebb hol léptek fel?"
Ha csak a közönségben volt a srác:
"Szia! Láttam, hogy te is ott voltál a tegnapi koncerten. Meglepődtem, hogy te is szereted ezt a zenekart! Nem tudod esetleg, hol lépnek fel legközelebb? Melyik a kedvenc számod tőlük?"
vagy ha jobban akarsz célozni, hogy tetszik:
"Szia! Láttalak a tegnapi koncerten, örülök, hogy te is szereted ezt az együttest. Tudtad, hogy .....-án ....- lépnek fel? Esetleg nem lenne kedved együtt menni? Egyik barátom sem ér rá, egyedül pedig nem szívesen mennék."
vagy
"Szia! Ugye téged láttalak a tegnapi koncerten? Sajnos nincs sok ismerősöm, akinek bejön ez a zene, de valakivel szeretnék beszélgetni róla"
stb stb...
Szerintem mindenképp a koncertet hozd fel, mert ez egy közös téma. Ha erről váltatok pár sort, utána már bármerre lehet terelgetni a beszélgetést. A külsőd miatt meg ne aggódj, addig már úgysem tudsz változtatni, és persze nem tudhatod, melyik srácnak mi jön be. Legyen önbizalmad, tudatosítsd magadban, hogy jó csaj vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!