Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irjak egy rövid bemutatkozót egy társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
de én ilyen tipus vagyok:anyáskodó aranyos törődő alkalmazkodó.stílusos modern ezeket a szavakat hogyan illeszhetném bele egy bemutatkozó formában2012. ápr. 12. 10:39
1/8 anonim válasza:
Írd le azt is a bemutatkozóban, hogy nincs fantáziád.
3/8 anonim válasza:
Utolsó: jó kérdés, ha egyszer "anyáskodó" nem? :D
4/8 anonim válasza:
Fiú is lehet anyáskodó, ha homoszexuális.
5/8 anonim válasza:
Jól indul ez a nap is!!?!!Hogy válaszoljak:Szedd össze magad és hagyd a francba a társkeresőt.26n
6/8 anonim válasza:
"anyáskodó aranyos törődő alkalmazkodó"
A helyedben ennél sokkal többet írnék magamról, mert ez így olyan, mintha céltáblát tennél magadra, hogy "használjatok ki!".
Egyébként aki nem próbálta még, az csak ne szólaljon meg. Magadról írni mondjuk akár csak 500 karaktert úgy, hogy abból azért nagyjából lejöjjön az, hogy milyen is vagy (aka bemutatkozás), és kit keresel, az nem mindig egyszerű, anno én is napokig agyaltam rajta.
7/8 anonim válasza:
szerintem ne írj semmit úgyis mindenki a képet nézi és ha jó nő vagy akkor úgyis írnak akkor is ha leírod hogy bunkó vagy, ha meg csúnya vagy írhatsz te megannyi jót is magadról, úgysem ír senki
8/8 anonim válasza:
Utolsó, te lány vagy és magadból indultál ki, igaz? :P Én társkeresőztem egy darabig (mára feladtam, mert a külsőm miatt egy lány se írt vissza), de soha nem írtam olyannak, aki mondjuk nem töltötte ki a bemutatkozást, v úgy írt, ahogy a kérdező. Ellenben olyanoknak írtam, akik képről nem annyira tetszettek (v nem is volt képük), de a leírás alapján szimpatikusnak találtam őket. Persze ők se válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!