Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet normális pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális pasival megismerkedni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, egyedülálló anya egy fél éves kisfúval. Elég ritkán van lehetőségem kimozdulni itthonról, kb. egy hónapban egyszer elmegyek a barátnőimmel pubba, koncertre, ilyesmi. De egyszerűen nem tudom, hol tudok olyan pasival megismerkedni, aki nem görény, nem visszataszító, nem idétlen, nem dedós, nem szemét. Hol keresgéljek?
2008. ápr. 17. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Háát ez egy egészen érdekes kérdés!!!Valójában a válasz az az lenne, hogy jó időben jó helyen...Sajnos mindenhol vannak pedofil, perverz, és ugyanakkor rendes emberek.Én azt tanácsolnám, hogy neten ne ismerkedj mert ott nagyon könnyen becsaphatnak (veszélyes ott ismerkedni)...Szerintem menj el szórakozni, barátkozz!!!Régebben én is a chat-eléssel próbálkoztam de csak olyan pasikkal találkoztam akik az egyéjszakás kalandot keresték, vagy csak át akartak vágni!!!Rám is az igaz inkább, hogy jó időben jó helyen!!!A jelenlegi páromat is így ismertem meg!!!Ismerősi körből!!! Puszi Sok szerencsét!
2008. ápr. 17. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

igaz, hogy te még csak 21 vagy, úgyhogy nem teljesen neked szól a cikk, de mindenképpen érdemes elolvasni.

[link]

2008. ápr. 17. 13:26
 3/4 anonim válasza:
100%
Miért nem próbálod meg egy uszodában?:) Ott igazán jól lehet ismerkedni. Ráadásul a vizipólós pasik imádnak a szaunában dögleni.;) Én már csak tudom (pár éve ott ismertem meg egy álomcsajt,aztán mondjuk hamar vége lett a randizgatásnak, de ez lényegtelen)
2008. ápr. 23. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Az uszoda jó lenne, csak mivel fél éve szültem, sajnos elég gátlásos vagyok az alakom és a terhességi csíkjaim miatt. Pedig most kezdtem el úszni járni, csak hát feszélyez, ha valaki fürdőruciban lát :(
2008. máj. 2. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!