Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok: szerintetek ciki ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: szerintetek ciki ha egy 21 éves fiúnak még nem volt barátnője és még nem smárolt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 13:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
vagyis a 7. mert írtak közben mások is
2012. ápr. 12. 13:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nyafogós, inkább törődj a saját dolgoddal, én amúgy sem kezdenék olyan csajjal aki nem jön be. Szerintem a mai lányok között amúgy sincs valami sok rendes. Én évekig el voltam egyedül, akkor ezután is el leszek, egyedül azt az egy csajt kell elfelejtenem. A szex nem létszükség, nem halsz meg attól ha nem csinálod, a vágyaid meg le tudod győzni, ahogy az érzések is elfojthatók. Minek gürizzek egy csaj miatt feleslegesen akik nagy része nem érdemel meg semmit sem? Én senkinek sem szoktam megalázkodni.
2012. ápr. 12. 13:42
 13/24 anonim ***** válasza:
jahh és egyébként nem vagyok gépfüggő mint ahogy azt te gondolod, játszani kifejezetten utálok, már rég kinőttem ilyen baromságokat mint a pc-s játék.
2012. ápr. 12. 13:44
 14/24 anonim ***** válasza:
nem mindegy hogy ciki e vagy sem?
2012. ápr. 12. 13:53
 15/24 anonim ***** válasza:

nem akartalak megsérteni

csak folyton panaszkodnak a pasik, hogy nincs egy rendes lány sem

amikor fiúkból is ritka aki megfelelően viselkedne a lányokkal szemben

amúgy meg a boldog párkapcsolat meghosszabbítja az emberek életét:)

2012. ápr. 12. 13:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is sokat gépezek mégis volt már barátnőm nem is egy.Semmi összefüggés nincs a két dolog közt.Nem kell egész nap játszani és lesz időd barátnődre is.
2012. ápr. 12. 14:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem ciki!
2012. ápr. 12. 14:13
 18/24 anonim ***** válasza:

Amúgy nem hinném hogy gáz... Valószínűleg eddig nem érdekelt vagy nem voltál elég "érett" hozzá. Van egy bátyám most 20 éves ő is gépfüggő és még nem volt barátnője. Szoktam cikizni de csak azért mert rokon és bírom ahogy elpirul :) amúgy sok lány veszi körül de ő még nem jött rá/nem érzett rá a randizós dologra... Egyszer csak ráfogtok :) ha nem sül bele a szemetek a monitorba!

Sok sikert!

2012. ápr. 12. 16:54
 19/24 anonim ***** válasza:

"...ha nem sül bele a szemetek a monitorba! "

:D Ez ütött :DDDDDDDD

2012. ápr. 12. 18:38
 20/24 A kérdező kommentje:

"...ha nem sül bele a szemetek a monitorba! "

EZ ténleg ütött :D :D :D

2012. ápr. 12. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!