Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: szerintetek ciki ha egy 21 éves fiúnak még nem volt barátnője és még nem smárolt?
attól függ miért nem volt
talán nagyon csúnya és oda sem mer menni a lányokhoz?
vagy egész nap a gépen nyomja a játékokat és ki sem mozdul a szobájából?
abba kéne hagynod a sok játékot meg az ilyesmit, van egy haverom, ő is napi 8 órát gépezik, sokat is játszik
folyton görnyedten jön a suliban is, elég magas, de sosem húzza ki magát, szerintem a sok gépezés az oka
inkább vegyél egy kutyát és azzal menj el egy parkba, a lányok imádják a kiskutyákat, azzal be is tudnál csajozni
nekem sem volt még semmi ilyesmim sem, és én is 21 leszek, és nem nagyon lesz a közeljövőben barátnőm.
Nem tartom gáznak, de tudom h velem van a baj.
Nem tartom magam rondának, de olyan szinten zárkózott vagyok hogy az már durva. Ezek mellett nem mutatom meg milyen vagyok valójában, hanem mindenki előtt egy zárkózott, visszafogott képet mutatok. Na meg menekülök is a lányok elől, valahogy félek egy kapcsolattól, pedig vágyom rá.
Lenne egy lány aki tetszik, de mivel semmi nem lehet közöttünk, ezért menekülök, és elfojtom az érzéseim. Pedig annyira szeretném megcsókolni...
"Tegnap beszélgettünk a szintén 21 éves barátommal az eddigi szexuális életünkről és hát nem kicsit meglepődtem, hogy eddig 58 nővel lefeküdt.."
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nekem sem jött még össze... na bumm! :)
Akinek pedig ez 'ciki' vagy 'gáz', az azzal a lendülettel el is mehet...
Persze azért próbálok ismerkedni.. és nem itthon ülni
21L
kicsit nyafogós vagy utolsó
van ilyen csajozós tábor, oda kellene elmenned egy hétre
bár elég sokba kerül, de szerintem kifejezetten az olyanoknak jó mint te, mert még 10 év múlva is csaj nélkül fogsz a szobádban kuksolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!