Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon ciki, ha egy 16 éves fiúnak még nem volt barátnője, elriasztó lehet? (csók se volt)
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 18:05
1/10 anonim válasza:
Mindjárt 21 leszek és még nem volt semmi...
2/10 anonim válasza:
Szintén 16/F vagyok, nekem sem volt semmi, akinek tetszettem, az nem jött be, aki meg tetszett, annak én nem jöttem be.
3/10 anonim válasza:
26/F vagyok és volt már valami... :D De szerintem nem gáz, ha 16 évesen seemi. Nekem 18 évesen volt először valami. :P
4/10 anonim válasza:
jajj ennyi valamit má nem is értem tiszta szausz park h márklár ez meg márklár az komolyan
5/10 anonim válasza:
Engem pont azért nem riasztana el mert én is így vagyok csak lányban amúgy sztem egyáltalán nem.Én inkább választanék egy ilyet mint olyat akinek minden héten más csaja van sztem jó h még vannak ilyen fiúk is.Sokuknak már akkora egója van és oltogatják a legjobb csajokat is pedig kis csicskák még is volt már barátnőjük.Aki meg normális akár fiú akár lány az persze nehezen talál.16/L
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki válaszát, nagyon jófejek vagytok:)
2010. nov. 29. 18:31
7/10 anonim válasza:
Nem értem, mit hisztérizának ezen a tizenévesek... Totál teljesen normális dolog, 16 évesen meg aztán pláne. Sőt.
Amúgy végülis jó dolog "cikinek" lenni, mert legalább kiszűri azokat az értéktelen ostoba droidokat, akik emiatt nem akarnak szóbaállni az emberrel.
9/10 anonim válasza:
Dehogy ciki :)
A mai világban már nagyon ritka az ilyen fiú!! :)
10/10 anonim válasza:
Dehogy is!!!!inkább legyél rá büszke mert a mai világban ez elég kevés!!! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!