Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok? Az ciki, ha csók közben remeg a fiú?
Hú, első válaszoló, az értelem csak úgy sugárzik rólad.
Amúgy szerintem abszolút nem gáz, a fiúk ugyan úgy izgulhatnak mint a lányok, nem kell mindenkinek macsónak lenni. Ha olyan a lány, kifejezetten vonzónak is tudja találni ;)
az első válaszoló a típuspéldája az életben még soha nem volt csajom meztelenül is csak tv-ben láttam őket de azért verem a nyáram a neten mert egy forever alone basement dweller vagyok típuspéldájára.
Szóval nem gáz.
Én szeretem ha egy férfi férfiként viselkedik, de abban nincs semmi szégyellni való, hogy kimutatja az érzelmeit (sír, vagy éppen remeg az első csók közben)
Legalább látnám, érezném, hogy szeret, és nem egy érzéketlen állat. Szóval kedves kérdező, egyáltalán nem lenne ciki.
Egy férfi nem attól lesz férfi, hogy érzelemmentes tuskó. Ha úgy érzi, hogy sírnia kell, sírjon. Ha fél vagy annyira izgul, remegjen. Ettől nem lesz kevésbé férfias. Van akiknek direkt ez tetszik.
Szerintem nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!