Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ilyen pasit szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen pasit szeretnék (alább) hol keressem és én magam milyen legyek?

Figyelt kérdés

Próbálok rövid és világos lenni.

Tetszenek azok a pasik akik sportolnak valami rendes sportot, nem csak a kondigépeket nyúzzák ; vannak céljaik, ambiciózusak, nem kell, hogy költsön rám, egy fillért se, mert van saját keresetem is, csak szeretném, hogy egy pasi ne spúrkodjon randikon, mert nincs pénze belépőre vagy akármi (csak a saját részére) és ne élete végééig az anyja nyakán tengődjön; legyen igényes mind magára, mind a környezetére, nem kell semmi rajruha, azok gázok, csak ápolt megjelenés-külső; nem kell, hogy különösebben extrahelyes pofija legyen, csak sármos; vicces, intelligens, bármiről lehessen vele csevegni, könyvekről, legyen jártas pár témában, szeressen programokra járni ; barátnő felé elkötelezett, hűség blabla miegymás ; és legyen benne valami "rosszfiús", de most nem a hűtlen k.öcsögökre gondolok, hanem arra a filmes rosszfiú stílusra, aki ilyen szemtelen és tudja mi kell a nőnek. És legyen jó az ágyban.

Na!

Ezt szeretném, érdekelne, hogy létezik-e ilyen pali, ha igen hol, és mit kell tennem, hogy ilyen pasim legyen? Bármire hajlandó vagyok, részt veszek kurzuson, képzésen, elolvasok könyveket, cikkeket, stb jöhet bármilyen tanács pasiktól, csajoktól.

21L

2012. ápr. 10. 14:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én tudok egy pont ilyet...de az nem akar komoly kapcsolatot (ha meg akarna akkor lecsapnék rá én...bocsi xD) Most inkább arra válaszolnék hogy te miylen legyél.Persze az alap hogy "magadat add" meg stb., de szerintem az nem baj ha a kiszemelt típushoz mérten hangsúlyozzuk ki bizonyos tulajdonságainkat. Én úgy vettem észre (de ez tényleg csak szubjektív megfigyelés) hogy az ilyen pasiknak a hozzájuk hasonló lányok jönnek be: kicsit vagány, sokminden iránt érdeklődő, sportos, nyitott, vidám csajok.
2012. ápr. 10. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi a baj a kondigépekkel? Mint súlyemelő nem igen van lehetőség másra.
2012. ápr. 10. 15:57
 13/20 A kérdező kommentje:
A kondis srácoknak gyakran csak ilyen felfújt izma van, ami 1-2 hónap után leereszt, ha nem csinál semmit. Azok az ismerőseim akik rendesen, évekig sportoltak, keményen, kitartóan, és ezáltal izmosodtak meg, mindenféle szerek és hasonlók nélkül, ha mondjuk valami oknál fogva egy időre abba is hagyták a dolgot, akkor sem esett össze az izomzatuk, és amögött valódi erő volt. Nem értek hozzá, lehet ők csinálták rosszul, aki ismerős kondizott, az általában nem volt túl erős, csak "látványizmai" voltak, és amint abbahagyta, össze is esett az egész.
2012. ápr. 10. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Ebbe a felfújt izomba nem menjünk bele, mert messze vezet.

Veszel egy bringát és egy bukósisakot. Kimész tekerni az erdőbe. Ha nem találkozol álmaid pasijával, akkor benevezel egy rövid távú versenyre. A versenyek után nagyon jó hangulat szokott lenni.

Sportosak, tudnak küzdeni és általában van bennük egy adag csibészség. IQ-ben van szórás, de a többség intelligens.

2012. ápr. 10. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Akik vízmegkötő anabolikus szteroidokat szednek, azok eresztenek le. A többség nem szed ilyeneket, én sem. Más dolog a fehérje, ami kell a folyamatos fejlődéshez. Nekem ilyen még nem kell, mert fedezni tudom csirkemellből, de vannak akiknek borzalmas mennyiségű csirkemellet kellene megenniük.
2012. ápr. 10. 18:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Most hogy igy leirtad a sok elvárásod, feltenném én a kérdést, hogy te mit tudsz nyújtani?Annyira jó csajnak tartod magad?
2012. ápr. 10. 18:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tartom, épp ezért írtam ki a kérdést, hogy mit kell tennem, hogy megfeleljek egy ilyen pasinak? De írtam korábban is.
2012. ápr. 10. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez nem sok elvárás.

35/F

2012. ápr. 10. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Hasonló a világnézetem úgy gondolom, mint a tied, jó pár ismertetőjelt magamon hordok ...

20/F

2012. ápr. 10. 23:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia,

En magamra ismertem a leiras alapjan!

Randi holnap?

2012. ápr. 11. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!