Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mitévő legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mitévő legyek, szerintetek mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

Többet érzek az egyik barátom iránt, mint barátság, de nem tudom, hogy ő hogy érez. Nemrég sikeresen túlléptem rajta, de elkezdett úgy viselkedni, hogy újra "visszaestem".

Például miután túltettem magam rajta, elkezdett telefonon hívogatni, hogy hogy vagyok. Emellett mindennap órákat beszélünk chaten, és miután egy iskolába járunk sokat szoktunk beszélgetni élőben is. Néha úgy tűnik, mintha ő is többet érezne, azok alapján, amiket mond és ahogy viselkedik, de aztán hirtelen bejelnti, hogy találkozni fog egy másik lánnyal. Nem tudja, hogy tetszik nekem.

Nemsokára együtt utazunk külföldre iskolával és azon gondolkozom, hogy egy nyugisabb pillanatban, ha szóba kerül a szerelem téma felvessem-e, hogy év elején bele voltam zúgva. Igaz még most is tetszik, de ha nyíltan bevallanám neki, hogy többet szeretnék az nagyon rosszul is elsülhet, míg ebből a "tetszettél-anno" dolgot még elviccelhetem, úgy hogy ne rondítson bele a barátságunkba.

Elfogadom, ha barátok maradunk, csak nem szeretnék ebbe a bizonytalanságban lenni. Esetleg tudnátok valami tanácsot adni?

Köszönöm,

17/L

2012. márc. 26. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, ahogy írtad is, hogy valószínűleg Ő is többet érez irántad, de bizonytalan, mert nem tudja, hogy tetszik neked. Mindenképpen beszéljél vele! Szerintem hülyeség a tetszettél anno, mivel akkor már tényleg azt gondolja, hogy nincs esélye nálad. Inkább erősítsd benne azt az érzést, hogy igenis bejön neked. Szerintem csak arra vár. Ha meg mégsem így lenne, legalább tiszta vizet öntesz a pohárba és nem szenvedsz fölöslegesen tovább!
2012. márc. 27. 06:10
 2/4 anonim ***** válasza:
figyelj. ha nem mondod el neki es nem vallalod fel az erzelmeidet akkor nem vagy oszinte, es csak gatolod a dolgok termeszetes lefolyasat. nem az a gond hogy szereted hanem az hogy nem fogadod el az erzest es ezert szenvedsz.
2012. márc. 27. 06:39
 3/4 Loller ***** válasza:

Szia...

Amennyiben eltudod fogadni, hogy barátok maradtok én ezt választanám... Van ez a szólás? szakítás után: " Legyünk barátok! Ez olyan mintha anyukád azt mondaná, hogy meghalt a kutyád, de megtarthatod " - - - Szakítás után nem lesz rögtön barátság és ha elveszíted egy ideig fájni fog...

De ha tényleg úgy gondolod, hogy ő is viszonozza. Tedd meg! :) Sokat nem veszíthetsz, és szerintem ha igaz barátok vagytok, biztos nem fog tönkre menni emiatt a barátság, merthogy te szereted őt.

2012. márc. 27. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. márc. 27. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!