Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen pasit szeretnék (alább) hol keressem és én magam milyen legyek?
Próbálok rövid és világos lenni.
Tetszenek azok a pasik akik sportolnak valami rendes sportot, nem csak a kondigépeket nyúzzák ; vannak céljaik, ambiciózusak, nem kell, hogy költsön rám, egy fillért se, mert van saját keresetem is, csak szeretném, hogy egy pasi ne spúrkodjon randikon, mert nincs pénze belépőre vagy akármi (csak a saját részére) és ne élete végééig az anyja nyakán tengődjön; legyen igényes mind magára, mind a környezetére, nem kell semmi rajruha, azok gázok, csak ápolt megjelenés-külső; nem kell, hogy különösebben extrahelyes pofija legyen, csak sármos; vicces, intelligens, bármiről lehessen vele csevegni, könyvekről, legyen jártas pár témában, szeressen programokra járni ; barátnő felé elkötelezett, hűség blabla miegymás ; és legyen benne valami "rosszfiús", de most nem a hűtlen k.öcsögökre gondolok, hanem arra a filmes rosszfiú stílusra, aki ilyen szemtelen és tudja mi kell a nőnek. És legyen jó az ágyban.
Na!
Ezt szeretném, érdekelne, hogy létezik-e ilyen pali, ha igen hol, és mit kell tennem, hogy ilyen pasim legyen? Bármire hajlandó vagyok, részt veszek kurzuson, képzésen, elolvasok könyveket, cikkeket, stb jöhet bármilyen tanács pasiktól, csajoktól.
21L
A kérdésed második felére válaszolnék: ne legyél ilyen túligényes, mert sose lesz neked jó senki.
Flmes rosszfiú is hűtlen k.öcsög, csak jól van tálalva.
1. egy rugóra jár az agyunk:) 3as vagyok, nem olvastam el, mit írtál, mielőtt válaszoltam..
De kérdező, nyugodj meg, ezóta már tuti legalább 6 nyominger rád írt, hogy ő bizony ilyen;D
Lehet, hogy létezik ilyen pasi, de ha rá is találsz, nem biztos, hogy neki te vagy az ideális.
"Az ábrándozás, az élet megrontója." - de azért piszkosul jó dolog :)
Sokáig ne várj rá, mert már 21 vagy!
Biztos néhányan majd magukra ismernek, de ne dőlj be nekik.
Sikeres keresgélést!
Hogy te magad milyen legyél? Add önmagad, és ne akarj másra hasonlítani.
Értem, köszi a válaszokat!
Volt már több barátom is, nem az van, hogy nem tudom beérni egy kevésbé ilyen pasival, csak úgy gondolom, valami módja csak van, hogy ne beérnem kelljen valakivel, hanem ha én magam megütök egy szintet, akkor elég jó leszek egy ilyen pasinak is. Mert nyilván most nem vagyok ezen a szinten, ha eddig nem sikerült ilyen pasit találnom.
Amelyik lánynak sikerült, annak gratulálok ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!