Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressem meg?
Figyelt kérdés
Tegnap este a vonatom együtt utaztam egy férfivalaki iránt az elsö perctöl fogva nagyon vonzódom. Annyira jól elbeszélgettünk, segített a böröndömet vinni. Annyira megbíztam benne, mert annyira hatott rám az illedelmes viselkedése, hogy megengedtem, hogy hazavigyen autóval. Azt mondta, ha 15 évvel fiatalabb lenne, mindenképpen adna névjegykártyát, mert kellemes a társaságom. Ö 35 lehet, én 20 vagyok. Az elmesélt adatai alapján megtaláltam a telefonkö.nyvben (A vezetékneve szóba került) Esetleg járjak többet azzal a vonattal? Azóta csak Ö jár a fejemben.2012. ápr. 6. 15:17
1/5 anonim válasza:
szerintem hagyd. ha azt mondta, HA idősebb lenne, benne lenne, az pontosan azt jelenti. ergó nem akar közelebbről ismerkedni. szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Szörnyü a kerdesem visszaolvasva. Elnezest. Telefonrol irok. Nem vagyok ilyen rossz fogalmazo.
2012. ápr. 6. 15:19
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Szerintem szívesen megdugna téged, de semmi komolyat ne várj tőle, ha ezt mondta akkor nem véletlenül mondta ezt!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2012. ápr. 9. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!