Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebben van valami rossz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben van valami rossz? Ráérek még dönteni?

Figyelt kérdés

Lehet van aki elítéli a netes ismerkedést, de ez van.

Szóval az a helyzet, hogy kb azonos idő óta egyszerre két fiúval is felvettem a kapcsolatot (levél, msn). Teljesen különbözőek, más korosztály, más életcélok stb. Találkozni az egyikkel amelyik egy picit szimpatikusabb csak legkorábban egy hét múlva tudok. És mi van ha a másik is felhozza a talit (eddig még nem volt róla szó)? Gondolom meg kellene adni a lehetőséget mindkettőnek, vagy nem? És csak utána meghozni a döntést. Vagy már most is gáz amit csinálok? Az egyik esetben én kezdeményeztem, így meg milyen lenne már,hogy bocs de mégse szeretnék tőled semmit. :(

Először vagyok ilyen helyzetben...

2012. ápr. 9. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:

én már többször találkoztam olyanokkal, akiket neten ismertem meg

általában nem akartam tőlük semmit, csak személyesen is megismerni őket

szerintem találkozz mindkettővel:)

23l

2012. ápr. 9. 22:01
 2/6 kislany3 ***** válasza:
en a helyedben talalkoznek mindkettovel,hisz a neten barmit osszeirkalhat,es a reakcioit sem latod van ideje atgondolni a valaszt.azert az elo szituacio megis mas.es sztem az alapjan fogsz tudni donteni.mert lehet h eg fenykeprol nem jon at a kisugarzasa es a szeme csillogasa :)19L
2012. ápr. 9. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:

viszont ha én lennék az első pali, hivjuk mondjuk A nak

és később megtudnám, hogy te ilyen kis játékot játszottál mielőtt összejöttünk, mármint, hogy te ilyen luxusribnc modjára válogatsz és valójában nem csak velem alakul a kapcsolatod, hanem csak egy párhuzamos lehetőség vagyok, akkormondombizony ugy otthagynálak egy pofonnal mint szart a wc-ben... ja azt nem pofozom fel.

2012. ápr. 9. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:

na ez az, amit szeretnék elkerülni, azért fordult meg a fejemben, hogy lehet már most rossz amit csinálok

aztán az is benne van, hogy egyikkel sem lenne semmi

hmm...

2012. ápr. 9. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
milyen korosztály vagytok?
2012. ápr. 9. 22:30
 6/6 A kérdező kommentje:
21-23-26 :) én vagyok középen
2012. ápr. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!