Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Régóta beszélgetünk néhányszor találkoztunk is már, rákérdeztem, hogy mit gondol rólam, azt mondta, hogy jó faszi vagyok, meg jó fej meg minden de csak mint barát gondol rám. :( Érdemes mint barát továbbra is keresnem és foglalkozni vele és majd össze jövünk egyszer, vagy inkább felejtős? Volt már más is, ebbe a cipőbe, és mit tett, szerintetek lehet még esélyem ha sokat találkozunk és mindig mellette leszek jóban rosszban? Nem csak hülyíteni akarom tényleg szeretem. Még nem volt fiúja és/vagy lehet, hogy más tetszik neki azért ilyen. Érdemes menni utána, volt már valaki úgy, hogy ilyen vagy hasonló helyzetből jöttek össze? 16/F a csaj pedig 15
2012. ápr. 9. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:

a csaj szégyenlős az nem lehet? én ezt tudom elképzelni mert ha azt mondja jó faszi vagy akkor nem értem mért hagy figyelmen kívül o.o

de az is lehet hogy csak jól nevelt és azért mondja hogy jó faszi vagy (bocsi:D ez is lehet...)

hányszor taliztatok eddig?

2012. ápr. 9. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tényleg nem akar tőled semmit sem, nem tekint rád férfiként csak barátzónába helyezett, mint sok másik szerencsétlent.

Aztán majd neked fog sírdogálni, mert ez meg az a pasi kihasználta és csak arra kellett neki vagy megcsalta sötöbö.

Azért ne add fel, leitatod és lehet akkor majd jól fogtok ti még szórakozni egyszer. :D

2012. ápr. 9. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
ugyanezt a kérdést feletetted már és ott is leírtam, hogy hagyd a p.icsába :D + ha egyszer elküldött NEM FOG veled összejönni.
2012. ápr. 9. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Most meg rám írt, hogy találkozzunk, nem értem, kipróbálom azt, hogy közvetlen leszek vele érzések nélkül fogok vele beszélgetni aztán lesz majd ami lesz, szenvedtem eleget miatta, egy utolsó próbát megér, ha nem jönne be durván elkezdek célozgatni, szerintetek működhet?
2012. ápr. 26. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Mond meg neki spontán egy válaszára vagy bármi hogy "kabd be a f*szomat" mint bármelyik havernak ha olyat szól. Ha nevet rajta nyert ügyed van, ha nem hagyd!
2012. ápr. 26. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Hívd meg randira.
2012. ápr. 27. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!