Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinálnátok a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyembe?

Figyelt kérdés
Én 20 éves fiú vagyok.Az életemben mindenem megvan,de mégis valami hiányzik.Sajnos nincsen barátnöm,mert valamit nem csinálok jól.A szüleim mindig azt mondják nem maradok ki semmiből.Sokszor szoktam töprengeni ezen és így van.Nem félek bevallani romantikus fiú vagyok.Mindig szoktam látni a velem egy korosztályúakat,hogy mindegyik kapcsolatban él...csak én nem.Egyedül ezt az egy dolgot nem értem.Bulizni nem igen tudok elmenni,mert még tanulok és nem járok dolgozni.Az idösebb lányok 26 évesek azt mondják jóképü aranyos fiú vagyok...éppen ezért nem értem az egészet.Komoly válaszokat kérek,mert szükségem van rá.Elöre is nagyon köszönöm.
2012. jan. 27. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:

szia. nem élnek mind párkapcsolatban a korodbeliek :)

az viszont nagyon értékelendő tulajdonság, hogy magadban keresed a hibát, nem másokban. teszel azért valamit, hogy valaki megszeressen? ismerkedsz? elhívod randizni a neked tetsző lányokat, vagy igyekszel több időt tölteni, közelebb kerülni hozzájuk? egy kapcsolat előtt a legtöbb lány hónapokig ismerkedik a fiúval.

2012. jan. 27. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
ja am 19/L voltam, ha ez számít valamit a válaszom hitelességében:D
2012. jan. 27. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia igen ismerkedek nálam az alap és tenni is szoktam érte:) Arra a válasz mindig "jajj de rendes v. aranyos vagy " ezt amikor hallom már lassan sablonként veszem fel xD és igen számítot ! :) köszönöm
2012. jan. 27. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A helyzetem hasonló,(én is 20éves vagyok)...azzal a különbséggel,h nekem már voltak barátnőim,de egyik kapcsolat sem sült el túl jól:X. Én is tanulok,de én bulizni is járok,mondjuk az csak arra van,h kiengedjem a gőzt partycsajok nem az eseteim,elég alpáriak,már kezdek kinőni belőle,sok a pisis középiskolás:P Tehát olyan igazán komoly kapcsolatom még nem volt,csak ezek a futó kalandok, és nekem is megavn mindenem,és nekem is pont ez hiányzik,egy megértő társ. Mostan az utóbbi hónapokban megfogott egy igen csak érdekes lány,talán az első,akivel komolyan is el tudnám képzelni,ezért Vele másként bánok,mint anno a többivel, nem nyomulok rá,hagyom had élje az életét,viszont ha találkozunk,ak. mosolyt csalok az arcára,tényleg kedvelem,de nem akarom elkapkodni a dolgot,sem pedig erőltetni, lassú víz partot mos,én ezt mondom,apró érintések,figyelmességek ,kedvességek hasznosak lehetnek,feltéve h komoly kapcsolatot akarsz,meg persze értelmetlen kapcsolatba nem érdemes belekezdeni,mert sajan bizony általában a nő választ, én onnan tudtam,h Ő az én leendő párom,h láttam azt a bizonyos csillogást a szemében,gondoltam ez nem semmi ez a nő,ez nem lehet véletlen. Szóval ha kapcsolatot akarsz,ne várd a sült galambot,hanem legyél laza,spontán,humoros,sok lánnyal beszélgess,aztán valamelyiket csak megfogod a stílusoddal,és ha szerencséd van,még meg is tetszik neked,velem legalábbis ez volt/van
2012. jan. 27. 21:15
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hát igen egy ilyen srácnak mint én egy olyan lány kell,aki megértő és komoly kapcsolat legyen igen :) nehéz találni,de nem adjuk fel ! mindig csak előre ! :D
2012. jan. 27. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
hajrá!
2012. jan. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!