Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyembe?
Egy srác utóbbi időbe enyhén próbálkozik nálam. /Ilyen apró megjegyzéseket tesz, + utóbbi időbe mindig rámír ha látja hogy gép közelbe vagyok/ egy bnőm mesélte hogy régebben csinálta vele is és akkor kiderült hogy azért//
Én igazából nem akarok tőle semmit.
Egyrészt van is barátnője én nekem meg ugy be se jön.
Barátnőjét nem ismerem. Vele nem egy településen laknak. Rá annyit mondott hogy idők kérdése és vége annak a kapcsolatnak csak megakarja várni a végét. /basszus de akkor miér nem szakit a hülyéje?/
Szerintem nem az a megoldás, ha letiltod. Vagyis ez is megoldás, de szerintem jobb, ha az őszinte, nyílt megoldást választod.
Írd meg neki, hogy nem jön be neked és egyébként is van barátnője, foglalkozzon vele, ha pedig már nem szereti szakítson vele, de ne nézze hülyének a barátnőjét se.
Annyi a lényeg, hogy röviden, tömören írd meg neki miért nem és kész.
16/L
olyan lerazoan dumalj vele:D
vagy egyszeruen figyelembe se vedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!