Mit csinálnátok a helyembe? össze vagyok zavarodva. :S
Figyelt kérdés
Barátnők vagyunk és lett egy helyes pasija barátnőmnek és úgy alakult mostanság... h túl jóba lettem a barátjával több dolgot csinálunk együtt és most volt barátnőm születésnapja.. és elmentünk a sráccal ajándékot venni.. amikor pont a házunk előtt jöttünk el mondannám h jöjjön be igyunk és menjünk adjuk át erre... senki se volt otthon megcsókolt és azt mondta " téged szeretlek" meglepődtem jólesett a csók... de én nem akarom ezt csinálni barátnőmmel.. mit csináljak hogy elfelejtsem a srácot... az a baj h én is belé szerettem:S
én:15
barátnőm:16
srác: 18
Normális válaszokat légyszíves !!!
2011. ápr. 14. 18:47
1/15 anonim válasza:
Mondd el a barátnődnek. Mihamarabb.
2/15 A kérdező kommentje:
nem merem félek h ezzel tönkre megy a barátságunk 7éves korom óta ismerem és sose volt baj de most...S
2011. ápr. 14. 18:50
3/15 anonim válasza:
Most mi van? A barátja veled akarja megcsalni. Te nem tettél semmi olyasmit.
4/15 A kérdező kommentje:
sokat logtunk együtt a suliba beteg volt barátnőm és a sráccal túl jóba lettünk... pár hét alatt és most nem érg vettünk ajándékot és olyan jó volt... de ha most kidobja barátnőm és vele mfog járni ez hogy nézki...:S
2011. ápr. 14. 18:54
5/15 anonim válasza:
a legjobb dolog az lenne ha elmondanad ugyanigy a baratnodnek is a dolgokat.ha mar regota ismeritek egymast lehet h megfog sertodni egy igaz baratsagot nem lehet konnyen feladni es megfogja erteni.velemenyem hogy egy baratsag nem kene szet szakadjon egy pasi miatt hisz meg fiatalok is vagytok es rengeteg pasi var meg ratok
7/15 A kérdező kommentje:
nem tudom.... de most irja nekem sirva h szakitott vele a barája kb ebben a percben én nagyon szarul érzem magam most hogy modnajm el áááá ez kész..:S
2011. ápr. 14. 18:57
8/15 anonim válasza:
Még nem késő elmondani. Holnap már késő lesz. Legalább a barátnődre legyél tekintettel.
9/15 anonim válasza:
Ha szakítottak, már mindegy. Akkor tényleg nem kell elmondanod, hogy konkrétan ki miatt lett vége.
10/15 A kérdező kommentje:
annyira fáj h miattam és totál oda vagyok a srácér és ő is értem...:S ha jérni fogok vele bnőm megfogja érteni vagy ne tegyem?:S
2011. ápr. 14. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!