Mit csinálnátok a helyembe? össze vagyok zavarodva. :S
Figyelt kérdés
Barátnők vagyunk és lett egy helyes pasija barátnőmnek és úgy alakult mostanság... h túl jóba lettem a barátjával több dolgot csinálunk együtt és most volt barátnőm születésnapja.. és elmentünk a sráccal ajándékot venni.. amikor pont a házunk előtt jöttünk el mondannám h jöjjön be igyunk és menjünk adjuk át erre... senki se volt otthon megcsókolt és azt mondta " téged szeretlek" meglepődtem jólesett a csók... de én nem akarom ezt csinálni barátnőmmel.. mit csináljak hogy elfelejtsem a srácot... az a baj h én is belé szerettem:S
én:15
barátnőm:16
srác: 18
Normális válaszokat légyszíves !!!
2011. ápr. 14. 18:47
11/15 anonim válasza:
Ha mondjuk beszélnél a bnőddel, az jót tenne. Mert ha nem, viszont összejössz a sráccal, én a helyében (sztem jogosan) rohatdtul kiakadnék és örök életemre csalódnék benned, hogy így hátba támadtad. Mert neki ez így tűnne fel, ha nem mondod el, hogy nem. De hogy ennyire vonakodsz elmondani neki az "igazat", nem lehet, hogy mégiscsak van vaj a füled mögött, és jogos bűntudatot érzel? Aki biztos az ártatlanságában, az nem fél azt kinyilatkoztatni és megvédeni magát...
12/15 A kérdező kommentje:
jó... lehet van benne igazság de félek h megbántom és nem volt több csóknál...
2011. ápr. 15. 17:33
13/15 anonim válasza:
nézd cica ha fordítva lenne szerintem jobban örülnél annak hogy bnőd elmondja neked ezt . 1 új párkapcsolat sosem ér annyit hogy egy barátot ez miatt elveszíts szerintem fiatal vagy még lesz még több pasid nagyvalószinűséggel. mond el neki mindenképpen .tudom hogy szar helyzet ez nagyon. szurkolok ^^
14/15 A kérdező kommentje:
ez faja... elmodntam és látni se akar "h mekkora egy r*banc vagyok" hát ez van majd megbocsát remélem....
2011. ápr. 17. 16:02
15/15 anonim válasza:
majd észhez tér hidd el nekem elég sokx volt ilyen szitu(nem fényezem magam) aki értelmes az megérti. remélem jóra fordul majd a dolog ^^ apropo páromnak volt olyan ismerőse aki csak is azért volt vele h "menő legyen" meg hogy ne legyen egyedül az iskolában stb... aztán vége lett az iskolának és bejelentette h pápás van -.- kicsit szánalmas volt de ez van ._. bocsi az offért >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!