Össze vagyok zavarodva! Mit tegyek?
A fiúk a farkuk első felállásától kezdve csak és kizárólag a szexre képesek gondolni. Aki mást mond hazudik. Esetleg romantikus szexre vágyik. De a szex ott szerepel a központban. NINCS kivétel.
Annyi a nehéz az egészben, hogy eldöntsd, vajon a fent említett srác csak megd.ugni akar, esetleg többet. Mert attól még, hogy le akar veled feküdni, lehetnek komolyak a szándékai. Ha a szexet érintő témákon kívül semmi másra nem kíváncsi veled kapcsolatban, vagy nem hajlandó másra terelni a témát, akkor felejtős a gyerek. Ugyanígy, ha esetleg összejönnétek, és nem lenne hajlandó várni addig, amíg te szeretnéd. Mondjuk ez utóbbi nem feltétlenül a srác hibája, ha normálisan közli, hogy mondjuk egy évet nem várna rád, csak felet, de nem áltat hülyeségekkel (ilyennel spec még nem találkoztam XD) akkor még érthető, mivel mint mondtam szexközpontúak, ezért az elsődleges célja az, hogy bejusson a bugyidba. Ezekre figyelj, vagy ha van egyéb konkrét kérdésed, írhatsz privit is.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!