Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki azt monda, hogy jó faszi vagyok, aranyosnak is tart, meg kedvel, de csak mint egy barátot, én viszont szeretem, még fiatalok vagyunk, nem volt neki senkije sem eddig, érdemes kitartanom mellette és tovább találkozgatnom vele és majd később belém szeret, ha látja, hogy komoly lennék a koromhoz képest? Van olyan aki járt már így? 15 a csaj én pedig 16! Egy jó ideje már ismerem, élőbe ismerkedtem meg vele, szóval nem is az, hogy töketlen voltam, de én még reménykedek, szerintetek érdemes?
2012. ápr. 9. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem érdemes.
2012. ápr. 9. 15:48
 2/4 Tóth Bulcsú ***** válasza:
Szerintem se. Egy párkapcsolatnál a másik testét és lelkét szeretjük. Ha utólag meg is tudod magad szerettetni vele, az már most nyilvánvaló, hogy fizikailag nem vonzódik hozzád, függetlenül attól, hogy jó faszinak hívott, ami mellesleg hazugság is lehet.
2012. ápr. 9. 15:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy más tetszik neki, szóval lehet, hogy azért, szóval szerintetek hagyjam a francba? ;(
2012. ápr. 9. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
mondd el neki mit érzel, és talán lehet belőle több is. legyen ennyi bátorságod! :)
2012. ápr. 9. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!