Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam vissza egy fiúnak azt, h megbántott?
Figyelt kérdés
Egy fiúval randiztam 2 szer és tök jó volt minden de most kiderült, h randizott egy másik lánnyal is, én erre kiakadtam mondtam neki, h remélem nem egy lánnyal randizott mondja de és kérdezte miért remélem? mondtam mert nem akarom, h más lányokkal talizzon és erre fel volt háborodva, h ez nem jó válasz, és csak barátok mint én és ő... azóta ír stb én meg ugyanolyan kedves vagyok vele mint eddig... (ha már ilyen égő helyzetbe hoztam magam) amikor írja, h talizzunk vagy valami akkor kitérek a válasz elől. De vissza akarom adni neki, h megbántott... de nem tudom hogyan!2012. ápr. 8. 22:22
1/10 anonim válasza:
Szerintem ha ezek az első randiaitok akkor nem kéne ezen kiakadnod
2/10 anonim válasza:
hát mivel nem vagytok egy pár azzal találkozik akivel szeretne vagyis azzal randizik:) mondjuk én azért ilyen még nem csinálnék:D
3/10 anonim válasza:
ne menj el a randira, aztán ha keresne, mondd azt, hogy elfelejtetted, ezért meg azért (talán mert egy másik sráccal beszéltél, vagy hirtelen elhívott valahova, bár ezek érdekesek). jobb ötletem nincs. igazából más se.
4/10 anonim válasza:
Randizol a legjobb barátjával, akkor úgy istenesen bosszút állsz. Persze ő meg agyonver cserébe, szóval... :Đ
5/10 anonim válasza:
ez jó..igen mondjad azt hogy csúcsra vitt a kutyája...ddd
6/10 anonim válasza:
A randizás még nagyon nem egyenlő egy kapcsolattal. Igazából tehát semmi közöd hozzá. Szerintem hagyd a srácot! Ha nagyon érdekelnéd, nem randizna zsinórban mással is. Aztán ha mégis nagyon kapar utánad, adhatsz neki még egy esélyt. :)
7/10 anonim válasza:
én is kiakadnék ezen... ez van féltékeny vagyok. én azt csinálnám hogy "taliznék" vele, de nem mennék el. aztán tényleg egy kifogás hogy a baráTodnak valami baja volt és sürgősen találkoznod kellett vele... :D
8/10 A kérdező kommentje:
hehe milyen jó ötleteitek vannak :D én arra gondoltam, hogy azt mondom, talizni fogok egy másik fiúval...
2012. ápr. 9. 09:36
9/10 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne megmondani neki akkor már, hogy rosszul esett és nem trükközgetni meg esetleg elb@szni hazugságokkal azt, ami eddig alakulgatott... a bizalmat csak egyszer lehet elveszíteni, akárcsak a szüzességet.
10/10 A kérdező kommentje:
igen igazad van! de ez így olyan gáz részemről, és, hogy őt nem is érdeklem igazából... és tudja, hogy rosszul esett hisz kiakadtam rajta amikor beszéltünk... szóval most ő érezheti magát fölényben :S és ezt akartam evvel elkerülni... bár tényleg hülyeség :S
2012. ápr. 9. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!