Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! : hogyan lehet diszkóban féltékennyé tenni a lány pasiját hogy verekedés legyen belőle? F/21
Figyelj ide kisgyerek. Én többet bunyóztam az utcán, mint amit tíz hülyegyerek összehazudik és ha rám hallgatsz, akkor messzire elkerülöd a bajt. Nem éri meg. Nem, mert ott maradhatsz és akkor nagy szarban leszel.
Remélem nem gondolod komolyan.
Elég rövid a kérdéshez a leírás. Gyakorlatilag semmit nem tudunk meg, hogy miért akarod megverni egy szórakozóhelyen, ráadásul épp úgy, hogy a barátnője is ott van.
Jó lenne tudni, hogy azért akarod megverni, mert elvette tőled a lányt, vagy egyéb okok miatt. Így gyakorlatilag alternatív megoldásokat, hogyan lehetne verekedés nélkül megoldani a dolgokat, nem tud senki sem adni, maximum azt, hogyan köss bele egy szórakozóhelyen, ahova mások szórakozni mennek.
De ha rám hallgatsz, akkor akárhogy nézzük, ezzel a leányzót nem fogod magadhoz csábítani. Leginkább mindenki előtt hozod kellemetlen helyzetbe magadat is, és őt is. Épp az ellenkezőjét fogod elérni. El fogod riasztani, ellenszenvet fog érezni irántad. Szerinted imponáló olyan valaki, aki szórakozóhelyen verekszik? Egyáltalán, melyik lánynak tetszik, ha egy csávó agyonver valakit egy olyan helyen ahova mások szórakozni mennek?
Az meg a másik, hogy nagyon rosszul is végződhet. Most nem arra gondolok, hogy bevisznek a rendőrök. Persze bevihetnek, de előfordulhat, hogy te is csúnyán fogsz kikerülni az egész verekedésből (Hát benne van, nem? és megéri? Nem).
Szerintem nyugodj le, és próbálj meg más megoldást kitalálni. Csak kérlek, ne legyen benne erőszak. Az csak ront a dolgokon.
Ha ilyet csinálna valami kísérletezgető kedvű kis csedva srác b*zdmeg akkorát kapna átszakítaná a pultot. Aztán felőlem annyi filmet nézel meg előtte amennyit akarsz.
Menjél inkább boxedzésre, ott mérd le mennyit tudsz és talán tanulnál egy kis alázatot is...
Te kis gyík 21 évesen ennyi eszed van?!
6-os vagyok,és ha meg akarod tudni milyen erős vagy akkor szerintem az én ötletem a legjobb.
Lila Nyuszi hidd el elég gyengéden is tudnám csinálni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!