Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál egy cigány személlyel?
Figyelt kérdés
Éppen döntéshelyzetben vagyok... kíváncsi vagyok mit gondolnátok erröl. Én úgy érzem nem jó ötlet, de nem tudom mit tegyek.
17/L
2012. ápr. 7. 22:00
41/46 anonim válasza:
Az utolsót, miért kellet lepontozni? Még csak nem is a véleményét írta le, hanem egy tényt.
42/46 anonim válasza:
Nem tudom mért pontoztak le de hát ha nekik ez jól esik hajrá..:)
44/46 anonim válasza:
Én adnék neki egy esélyt:) Engem személy szerint nagyon nem érdekel , hogy valaki cigány vagy nem cigány..Ha rendes akkor mind egy.. Meg amúgy is csak két féle ember létezik: jó és a rossz ember:) (És attól hogy valaki cigány még nem feltétlenül rossz ember)
45/46 anonim válasza:
Kedves 43-as válaszoló, szívemből szóltál!
46/46 anonim válasza:
Utolsó én vagyok a 43-mas.
Én soha nem csinálnám.
NEM!NEM!SOHA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!