Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy cigány személlyel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy cigány személlyel?

Figyelt kérdés

Éppen döntéshelyzetben vagyok... kíváncsi vagyok mit gondolnátok erröl. Én úgy érzem nem jó ötlet, de nem tudom mit tegyek.

17/L

2012. ápr. 7. 22:00
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
65%
NEM, márcsak azért se mert ha valami gond lesz, akkor végén rádküldi az egész családot és az utcára se mersz majd kimenni, inkább keress egy normális magyar srácot, hidd el sok van :)
2012. ápr. 8. 00:58
 32/46 anonim ***** válasza:
53%

Úgy tudom, hogy a roma fiúk csak kavarhatnak tapasztalaszerzés miatt fehér nőkkel (ha egyáltalán), de nem engedik házasodni őket kifelé, és komoly kapcsolatot sem engednek.

Roma lányoknak pedig nem engedik a kavarást még roma fiúkkal sem, nagyon vigyáznak rájuk, ebből kifolyólag gyakran családon belül "adnak" nekik tapasztalatot.

Tehát itt nem az a gond, hogy pfej, nem azért nem javaslom, hiszen amúgy sokszorosan több érzelmet képeset adni a romák, ha szerelmesek. A nagyobb probléma az, hogy nem csak a fehérek utasítják el őket, hanem ők is a fehéreket.

2012. ápr. 8. 08:20
 33/46 anonim ***** válasza:
65%

Soha.

22/L

2012. ápr. 8. 08:40
 34/46 anonim ***** válasza:
77%
szerintem senki sem rasszista aki nem szereti a romákat. a darazsat sem azért utáljuk mert sárga-fekete,hanem azért mert már csípett meg minket. egyszerű tapasztalat. jobb elkerűlni a problémát.
2012. ápr. 8. 10:37
 35/46 anonim válasza:
53%

IGEN......IGEN és IGEN!

De csak azért, hogy hátbaszúrhassam...szó szerint!

2012. ápr. 8. 12:16
 36/46 anonim ***** válasza:
86%

Talán... de alaposan felmérném előtte a terepet.

19f

2012. ápr. 8. 15:49
 37/46 anonim ***** válasza:
39%
akikről ti beszéltek azok az oláh cigányok, és nem a magyar-cigányok... erről ennyit nem mindegy a kettő
2012. ápr. 8. 20:39
 38/46 anonim ***** válasza:
45%

nekem volt már cigány barátom és semmibe nem külömböznek a magyaroktól, szóval IGEN, de csak ha már ismered valamennyire :)

17/L

2012. ápr. 8. 23:36
 39/46 A kérdező kommentje:
Ez azért elég hülyeség amit most mondtál, utolsó.
2012. ápr. 9. 09:24
 40/46 anonim ***** válasza:
59%
Am nem tudom, hogy van ez de nekem van 7-8 cigány ismerőseim haverjaim mindig tiszták ápoltak.. A normálnál sokkal ápoltabbak jól öltözködnek kedvesek jó velük beszélgetni viccelődni. Na de mind1 szerintem azért Randizhatsz valakivel mert cigány... :) 19/L
2012. ápr. 10. 03:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!